NBA

ΛεΜπρον, Άντονι Ντέιβις και Τζέι Αρ Σμιθ έκαναν ποδήλατο στους δρόμους του Λ.Α.

Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, stands with forward Anthony Davis during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Feb. 21, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 117-105. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, stands with forward Anthony Davis during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Feb. 21, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 117-105. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ένας φίλος των Λος Άντζελες Λέικερς βγήκε για βόλτα με το αυτοκίνητό του και πέτυχε τον ΛεΜπρον Τζέιμς, τον Άντονι Ντέιβις και τον Τζέι Αρ Σμιθ να κάνουν ποδήλατο στους δρόμους της πόλης.

Ένα μάλλον ασυνήθιστο περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του ένας φίλος των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Κάιλ Χέρμπερτ βγήκε βόλτα με το αυτοκίνητό του το Σάββατο 30 Μαΐου και σίγουρα δεν περίμενε να δει τον ΛεΜπρον Τζέιμς, τον Άντονι Ντέιβις και τον Τζέι Αρ Σμιθ να κάνουν ποδήλατο στους δρόμους της πόλης.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων από την πλευρά του Άνταμ Σίλβερ για την επανεκκίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ, οι δυο παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς κι ο βετεράνος γκαρντ εθεάθησαν να κάνουν ποδήλατο σε μία από τις λεωφόρους της πόλης, κι αμέσως... καταγράφηκαν από κινητό του Κάιλ Χέρμπερτ.

Δείτε το περιστατικό και ακούστε πώς αντέδρασε, δεδομένου ότι δεν πίστευε στα μάτια του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ