NBA

Λέικερς: Τζέιμς και Ντέιβις μιμήθηκαν... Μπράιαντ και Σακίλ

Λέικερς: Τζέιμς και Ντέιβις μιμήθηκαν... Μπράιαντ και Σακίλ

Οι Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις πέτυχαν μαζί 82 πόντους απέναντι στους Τίμπεργουλβς και έβαλαν τα ονόματά τους δίπλα από το κορυφαίο δίδυμο των Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο Νιλ.

Ο Άντονι Ντέιβις ήταν ασταμάτητος με 50 πόντους, ο Λεμπρόν Τζέιμς το έβλεπε σαν... βαρέλι από την περίμετρο πετυχαίνοντας άλλους 32, με το "καυτό" δίδυμο να πετυχαίνει 82 πόντους και να οδηγεί τους Λέικερς στη νίκη επί των Τίμπεργουλβς.

Στο προηγούμενο παιχνίδι και στη νίκη επί των Μπλέιζερς, οι δύο σταρ της ομάδας τους Λος Άντζελες είχαν πετύχει μαζί 70 πόντους (39 ο Ντέιβις, 31 ο Λεμπρόν) και κάπως έτσι με αυτά τα δύο παιχνίδια και τη δική τους επιθετική συνεισφορά (αθροιστικά) στην ομάδα τους κατάφεραν να πετύχουν κάτι ξεχωριστό.

Για την ακρίβεια, "μιμήθηκαν" το ιστορικό δίδυμο των Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο Νιλ, που είχαν αποτελέσει το πρώτο δίδυμο των Λέικερς το οποίο πέτυχε μαζί τουλάχιστον 70 πόντους σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια! Αυτό είχε γίνει το 2003, με τους Λεμπρόν και Ντέιβις να ακολουθούν τα χνάρια τους.

Photo Credits: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ