NBA

Λέικερς: Το "τρελό" καλάθι του Ντέιβις και ο άκυρος πανηγυρισμός του Μπράιαντ

Λέικερς: Το "τρελό" καλάθι του Ντέιβις και ο άκυρος πανηγυρισμός του Μπράιαντ
AP Photo/Matthew Hinton AP PHOTO/MATTHEW HINTON

Ο Άντονι Ντέιβις σημείωσε 26 πόντους στη νίκη των Λέικερες επί των Γουίζαρντς, ωστόσο δύο εξ αυτών "γράφτηκαν" με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Το κάρφωμα, η τάπα και ο... άκυρος πανηγυρισμός.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρήκαν εύκολη λεία τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, των οποίων και επιβλήθηκαν 125-103 για να πάρουν τη 10 σερί τους νίκη.

Κορυφαίος των "Λιμνανθρώπων" ήταν ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους, ενώ παράλληλα είχε και 18 ριμπάουντ. Ο "ψηλός" των Λέικερς κυριάρχησε στο low post, από όπου πέτυχε τους περισσότερους πόντους του, μεταξύ αυτών και δύο... ιδιαίτερους.

Ο Άντονι Ντέιβις έμοιαζε ασταμάτητος κοντά στη ρακέτα. Ακόμη και όταν τον σταματούσαν! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η φάση όπου υποδέχτηκε την μπάλα στο low post, μετά από "spin move" προσπάθησε να καρφώσει, ο Τόμας Μπράιαντ τον έκοψε, αλλά η μπάλα προσγειώθηκε στο καλάθι! Ο σέντερ των Γουίζαρντς παρ' όλα αυτά, δεν πτοήθηκε, χάρηκε για το "μπλοκ" στον Ντέιβις και, γυρνώντας προς τους φίλους των Λέικερς, έκανε μία κίνηση με τα χέρια του πανηγυρίζοντας την τάπα.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ