NBA

Λέικερς: Θέλουν Ντουάιτ Χάουαρντ για αντί-Κάζινς

Washington Wizards center Dwight Howard looks at the scoreboard during the first half of the team's NBA basketball game against the Portland Trail Blazers on Sunday, Nov. 18, 2018, in Washington. (AP Photo/Al Drago)
AP Photo/Al Drago AP PHOTO/AL DRAGO

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ είναι ο εκλεκτός των Λος Άντζελες Λέικερς για την κάλυψη του κενού του ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδων για πολύ καιρό.

Έναν παλιό γνωστό εξετάζουν στο Λος Άντζελες για τη θέση που άφησε κενή ο ΝτεΜάρκους Κάζινς μετά τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του . Οι Λέικερς σκοπεύουν να μιλήσουν με τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο ποίος αποκτήθηκε κατά την διάρκεια της off season από τους Γκρίζλις, αλλά αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Ο Χάουαρντ έπαιξε στους Λέικερς τη σεζόν 2012/13, έχοντας 17,1 πόντους και 12,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 76 αγώνες κανονικής περιόδου. Σύμφωνα με το Sports Illustrated ο "Superman" δεν ενδιαφέρεται να παίξει στο Μέμφις και οι Γκρίζλις δεν μπορούν να βρουν ομάδα για να τον ανταλλάξουν, με συνέπεια να τον αφήσουν ελεύθερο.

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic, ένας άλλος υποψήφιος είναι ο Ζοακίμ Νοά, ο οποίος είναι free agent. Απόντος του Κάζινς, οι Λέικερς δεν έχουν άλλον "καθαρό" σέντερ πλην του ΤζαΒέιλ ΜακΓκι στο ρόστερ τους.

Photo credits: AP Photo/Al Drago

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ