NBA

Λέικερς: Θα δώσουν δακτυλίδι στον Μπράντλεϊ αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα

Λέικερς: Θα δώσουν δακτυλίδι στον Μπράντλεϊ αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Οι Λέικερς σκοπεύουν να δώσουν κανονικά δακτυλίδι πρωταθλητή στον Έιβερι Μπράντλεϊ αν κατακτήσουν τον τίτλο, παρά την απόφαση του έμπειρου γκαρντ να μην αγωνιστεί στην επανέναρξη της σεζόν.

Ο Έιβερι Μπράντλεϊ ήταν από τους πρώτους παίκτες που ξεκαθάρισαν ότι δεν θα αγωνιστεί στην επανέναρξη της σεζόν του ΝΒΑ στο Ορλάντο, αφού θέλει να είναι με τον 6χρονο γιο του. Οι Λέικερς έδειξαν κατανόηση. Και δεν έμειναν απλώς εκεί.

Όπως αποκάλυψε το "Yahoo!Sports" - και επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μπράντλεί - οι "Λιμνάνθρωποι" σκοπεύουν σε περίπτωση που κατακτήσουν το πρωτάθλημα να του δώσουν ένα δακτυλίδι πρωταθλητή.

" Είναι αλήθεια. Ο Ρομπ Πελίνκα (τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς) με ενημέρωσε ότι η ομάδα θα μου δώσει δακτυλίδι αν κατακτήσει το πρωτάθλημα" παραδέχθηκε ο Μπράντλεί, για να προσθέσει: " Είναι μία πολύ ευγενική χειρονομία από μέρους της ομάδας".

Την φετινή σεζόν ο Μπράντλεϊ είχε 8.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής. Την θέση του στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν την πήρε ο Τζέι Αρ Σμιθ.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ