NBA

Λέικερς: Τέλος η καραντίνα για Ρόντο, δύσκολα θα παίξει με Μπλέιζερς

Λέικερς: Τέλος η καραντίνα για Ρόντο, δύσκολα θα παίξει με Μπλέιζερς
AP Photo/Michael Owen Baker AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

Ο Ραζόν Ρόντο ολοκλήρωσε την περίοδο που χρειαζόταν να μείνει σε καραντίνα και ενσωματώθηκε στους Λέικερς, ωστόσο ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του και δύσκολα θα παίξει κόντρα στους Μπλέιζερς.

Ο Ραζόν Ρόντο βρίσκεται πλέον μαζί με τους συμπαίκτες του, αφού ολοκλήρωσε τις 4 ημέρες που έπρεπε να μείνει σε καραντίνα μετά την είσοδό του στην "φούσκα" του Ορλάντο. Το αν και πότε θα τους ενισχύσει ωστόσο παραμένει μυστήριο.

Ο έμπειρος γκαρντ αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός προπονήσεων και αγώνων των Λέικερς ( κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού). Ο Ρόντο υπέπεσε σε αυτό τον τραυματισμό πριν από 5 εβδομάδες, με το χρονοδιάγραμμα επιστροφής που του είχε δοθεί να είναι 6-8 εβδομάδες. Κοινώς, αν επιστρέψει στις 6 εβδομάδες, τότε ίσως προλάβει οριακά την σειρά με τους Μπλέιζερς για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Την δεδομένη στιγμή πάντως οι Λέικερς δεν αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ζήτημα. Εξ αρχής είχαν αναφέρει ότι ο Ρόντο θα ήταν διαθέσιμος από τον δεύτερο γύρο κι έπειτα. Την ίδια στιγμή βέβαια οι Μπλέιζερς δεν είναι απλός αντίπαλος, κάτι που δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε τον Ρόντο νωρίτερα στο παρκέ.

Την φετινή σεζόν ο Ρόντο έχει 7.1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Michael Owen Baker

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ