NBA

Λέικερς: Σκέψεις να ξεκινήσει βασικός ο Χάουαρντ στο Game 2 με Νάγκετς

Los Angeles Lakers center Dwight Howard (39) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski)
Los Angeles Lakers center Dwight Howard (39) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Φρανκ Βόγκελ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει με τον Ντουάιτ Χάουαρντ στην βασική πεντάδα στο Game 2 με τους Νάγκετς.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε σημαντικό ρόλο στην εύκολη νίκη των Λέικερς με 126-114 επί των Νάγκετς στο Game 1 των τελικών της Δύσης. Και δεν αποκλείεται να ανταμειφθεί για αυτό.

Ο Φρανκ Βόγκελ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει τον Ντουάιτ Χάουαρντ στην βασική πεντάδα των Λέικερς στο Game 2 με τους Νάγκετς, αφού ήταν εξαιρετικός στο Game 1.

Για την ιστορία, ο Χάουαρντ τελείωσε τον πρώτο αγώνα της σειράς με το Ντένβερ με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 16 λεπτά συμμετοχής, ενώ φόρτωσε και με φάουλ τον Νίκολα Γιόκιτς.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ