NBA

Λέικερς - Ρόκετς: Δεν μεταδόθηκε ο αγώνας στην Κίνα

Λέικερς - Ρόκετς: Δεν μεταδόθηκε ο αγώνας στην Κίνα
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Το Game 1 των Λέικερς με τους Ρόκετς δεν μεταδόθηκε στην Κίνα, σε μία συνέχεια της κόντρας της κυβέρνησης της Ασιατικής χώρας με το ΝΒΑ λόγω του προ μηνών tweet του Ντάριλ Μόρεϊ.

Οι συνέπειες του tweet του Ντάριλ Μόρεϊ υπέρ του Χονγκ Κονγκ τον περασμένο Οκτώβριο συνεχίζουν να υφίστανται για το ΝΒΑ στις σχέσεις του με την Κίνα. Η τελευταία απόδειξη ήρθε με την γνωστοποίηση της είδησης ότι το Game 1 του δεύτερου γύρου ανάμεσα σε Λέικερς και Ρόκετς ( νίκη των δεύτερων με 112-97) δεν μεταδόθηκε στην χώρα.

Μήνες μετά το περίφημο tweet του Μόρεί, που διέλυσε τις σχέσεις της λίγκας με την Κίνα, η κόντρα συνεχίζει να υφίσταται.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμβιβαστική λύση κάποια στιγμή έπειτα από την απόφαση να ανασταλούν όλες οι μεταδόσεις αγώνων ΝΒΑ στην χώρα, με την Κίνα να αποφασίζει να δείχνει τους αγώνες των 29 ομάδων του ΝΒΑ, εξαιρώντας δηλαδή τους Ρόκετς. Με το Χιούστον όμως να προκρίνεται στον δεύτερο γύρο και να αντιμετωπίζει τους Λέικερς, η σειρά που υπό άλλες συνθήκες θα έβλεπε... όλη η χώρα δεν προβλέπεται να προβληθεί στην τηλεόραση.

AP Photo/David J. Phillip

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ