NBA

Λέικερς: Οι τέσσερις υποψήφιοι για τη θέση του Κάζινς

Washington Wizards center Dwight Howard looks at the scoreboard during the first half of the team's NBA basketball game against the Portland Trail Blazers on Sunday, Nov. 18, 2018, in Washington. (AP Photo/Al Drago)
AP Photo/Al Drago AP PHOTO/AL DRAGO

Οι Λέικερς θα κάνουν δοκιμές βετεράνων σέντερ για την θέση του ΝτεΜάρκους Κάζινς. Τέσσερις είναι οι κύριοι υποψήφιοι, με τον νεαρότερο να έχει κλείσει τα 32!

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Ζοακίμ Νοά δεν είναι οι μόνοι υποψήφιοι για τη θέση που άφησε κενή στο ρόστερ των Λέικερς ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με τον σοβαρό τραυματισμό του . Η ομάδα του Λος Άντζελες το καλοσκέφτηκε και αποφάσισε να καλέσει κι άλλους παίκτες για δοκιμές μέσα στην εβδομάδα. Το κοινό τους στοιχείο; Είναι όλοι... παλιοσειρές στο ΝΒΑ .

Σύμφωνα με το ESPN, πέρα από τους 34χρονους Ντουάιτ Χάουαρντ και Ζοακίμ Νοά, οι Λέικερς έχουν προσκαλέσει άλλους δύο βετεράνους σέντερ για προπονήσεις, τον 35χρονο Μάρτσιν Γκόρτατ και τον 32χρονο Μαρίς Σπέιτς, οι οποίοι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά του ΝΒΑ.

Οι Λέικερς έχουν μόνο έναν κλασικό σέντερ στο ρόστερ τους μετά τον τραυματισμό του Κάζινς, τον ΤζαΒέιλ ΜακΓκί. Έχουν βέβαια και τον Έιρικ Χόλμαν, έναν 22χρονο σέντερ από το Μισισίπι Στέιτ, ο οποίος υπέγραψε μίνιμουμ exhibit 10 συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι, σε καμία περίπτωση όμως δεν λογίζεται ως παίκτης για το rotation του Φρανκ Βόγκελ.

Photo credits: AP Photo/Al Drago

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ