NBA

Λέικερς: Ο Τζέι Αρ Σμιθ ξανά στο πλευρό του ΛεΜπρον

Λέικερς: Ο Τζέι Αρ Σμιθ ξανά στο πλευρό του ΛεΜπρον
(AP PHOTO/RICK SCUTERI)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ψάχνουν για παίκτες προκειμένου να γεμίσουν το ρόστερ τους κι ένας εξ αυτών αναμένεται να είναι ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Μετά την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις, ξεκίνησε το δύσκολο κομμάτι για τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι ψάχνουν τους κατάλληλους παίκτες για να πλαισιώσουν τον "AD" και τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Ένας εξ αυτών λογικά θα είναι ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Ο πολύπειρος σουτέρ (33 ετών. 1.98 μέτρα), αναμένεται να βγει στην αγορά ως free agent, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να προσπαθούν, αλλά να μην καταφέρνουν εν τέλει να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή.

Σύμφωνα με τον Κρις Χέινς του Yahoo: " Μόλις ο Σμιθ μείνει ελεύθερος, περιμένω να συμφωνήσει με τους Λέικερς". Θυμίζουμε πως ο Τζέι Αρ Σμιθ ήταν επί σειρά ετών συμπαίκτης του ΛεΜπρον στο Κλίβελαντ, ενώ έχουν και τον ίδιο μάνατζερ.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Σμιθ μέτρησε μόλις 6.7 πόντους κατά μέσο όρο, πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες χρονιές της καριέρας του, αλλά δεδομένα μπορεί να προσφέρει λύσεις στους Λέικερς. Έστω κι αν ο ΛεΜπρον θα έχει στο μυαλό του το τραγικό λάθος που έκανε ο 33χρονος γκαρντ στον πρώτο τελικό του 2018 απέναντι στους Γουόριορς...

(AP Photo/Rick Scuteri)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ