ΜΠΑΣΚΕΤ

Λέικερς: Μετέφεραν το Showtime στην Σάρλοτ!

Λέικερς: Μετέφεραν το Showtime στην Σάρλοτ!
AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Λόνζο Μπολ έγραψαν ιστορία στην Σάρλοτ, οδηγώντας παράλληλα τους Λέικερς σε περίπατο επί των Χόρνετς με το άκρως πειστικό 128-100 (VIDEO).

Αν η εικόνα στην Σάρλοτ ήταν βγαλμένη από το κοντινό μέλλον, τότε οι φίλαθλοι του Λος Άντζελες θα έχουν πολλούς λόγους να ονειρεύονται μεγαλεία για τους αγαπημένους τους Λέικερς. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Λόνζο Μπολ παρουσίασαν την Showtime έκδοση του 2018 και οδήγησαν τους Λέικερς στην επιβλητική νίκη επί των Χόρνετς με 128-100, σε ένα ματς στο οποίο σούταραν με ποσοστό 53,3%, μάζεψαν 14 ριμπάουντ παραπάνω, μοίρασαν 34 ασίστ και προηγήθηκαν ακόμα και με 36 πόντους διαφορά στην τέταρτη περίοδο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τελείωσε το ματς με 24 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ο Λόνζο Μπολ είχε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα και έγιναν μόλις το δεύτερο ζευγάρι συμπαικτών στην ιστορία των Λέικερς που σημείωσε τριπλ-νταμπλ στο ίδιο παιχνίδι! Ποιο είναι το άλλο; Ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, οι οποίοι είχαν τριπλ-νταμπλ σε ένα παιχνίδι των Λέικερς με τους Πίστονς στις 22 Ιανουαρίου 1982.

Λέικερς: Μετέφεραν το Showtime στην Σάρλοτ!

Ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκι (19 πόντοι, 9/10 δίποντα) έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του στο Showtime των Λέικερς, ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων ενώπιον 19.461 θεατών, το μεγαλύτερο κοινό που παρακολούθησε ποτέ έναν αγώνα στο Spectrum Center, σε μία βραδιά που δεν ήταν ακριβώς εύκολη επί ένα ημίχρονο για την ομάδα του Λουκ Γουόλτον, κι ας μην έχασε ποτέ το προβάδισμα μετά το 1ο λεπτό. Έγινε όμως στην τρίτη περίοδο, την οποία ολοκλήρωσε με επιμέρους σκορ 40-17, ξέφυγε με 32 πόντους διαφορά στο 36’ (67-99) και την ανέβασε μέχρι το +36 στο 45’ (128-92).

Μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τους Νικς οι Χόρνετς έμοιαζαν πάλι ανήμποροι να παίξουν άμυνα και η κάκιστη βραδιά του Κέμπα Γουόκερ (4 πόντοι, 2/13 σουτ) δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην επίθεση. Όλοι οι βασικοί της Σάρλοτ πέτυχαν μαζί 31 πόντους και με εξαίρεση τους Μαλίκ Μονκ (19 πόντοι), Μάιλς Μπρίτζες (17 πόντοι), ουδείς άλλος διασώθηκε...


Photo credits: AP Photo/Nell Redmond
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ