NBA

Λέικερς: Με Χάουαρντ στο Ορλάντο για το φινάλε της σεζόν

Λέικερς: Με Χάουαρντ στο Ορλάντο για το φινάλε της σεζόν
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ δήλωσε ότι θα μεταβεί κανονικά στο Ορλάντο με τους Λέικερς για την επανεκκίνηση της σεζόν και θα δώσει το υπόλοιπο του μισθού του για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έβαλε κάτω τα δεδομένα και τελικά αποφάσισε να πάει κανονικά στο Ορλάντο και να αγωνιστεί μαζί με τους Λέικερς στην επανέναρξη της σεζόν.

Ο θηριώδης σέντερ ήταν από τους παίκτες που είχαν πάρει ξεκάθαρη θέση εναντίον της επανέναρξης μαζί με τον Καϊρί Ίρβινγκ λόγω των κοινωνικών αναταράξεων στις ΗΠΑ. Ο τεχνικός των Λέικερς, Φρανκ Βόγκελ, είχε δηλώσει ωστόσο πριν μερικές ημέρες ότι πίστευε πως ο Χάουαρντ θα αγωνιζόταν τελικά στο υπόλοιπο της σεζόν και τελικά επιβεβαιώθηκε.

Ο Χάουαρντ ανακοίνωσε την απόφασή του σε συνέντευξή του στο CNN, λέγοντας πως " θα βρεθώ με την ομάδα μου στο Ορλάντο. Έχω υποχρέωση στους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους, τους Λέικερς και σε όλους στον οργανισμό της ομάδας, αλλά την ίδια στιγμή έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και την κοινότητά μου. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουμε ότι ο κόσμος δεν θα ξεχάσει τι συμβαίνει στις κοινότητες".

Ο βετεράνος σέντερ δήλωσε ακόμα ότι τα λεφτά που θα λάβει μέχρι το τέλος της σεζόν - περίπου 700.000 δολάρια - θα τα κάνει δωρεά στον οργανισμό "Breath Again".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ