NBA

Λέικερς: Η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση της πρωτιάς στην Δύση

Λέικερς: Η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση της πρωτιάς στην Δύση
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Δείτε το VIDEO με την στιγμή της απονομής του τροπαίου στους Λέικερς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Δύση και την πρόκριση στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Οι Λέικερς βρίσκονται έπειτα από 10 χρόνια στους Τελικούς του ΝΒΑ. Με τη νίκη τους με 117-107 επί των Νάγκετς στο Game 5 έκαναν το 4-1 και πήραν την πρόκριση, γιορτάζοντας αυτή την στιγμή.

Με το τέλος του αγώνα, οι Λέικερς έλαβαν το τρόπαιο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Δύση, με τους Φρανκ Βόγκελ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις να κάνουν και τις πατροπαράδοτες δηλώσεις, τηρώντας μία κοινή γραμμή: Η δουλειά τους δεν έχει τελειώσει ακόμα.

"Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Έχουμε ένα ταλαντούχο σύνολο που παίζει πιο σκληρά από τον αντίπαλο κάθε βράδυ. Είμαστε χαρούμενοι για τον τίτλο στη Δύση, όμως η αποστολή μας δεν έχει τελειώσει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βόγκελ, με τον Ντέιβις να προσθέτει: " Αισθάνομαι καλά. Είναι ωραίο αυτό που πετύχαμε γιατί περάσαμε πολλά φέτος, αλλά ξέρουμε ότι δεν τελειώσαμε ακόμα. Χρειαζόμαστε ακόμα τέσσερις νίκες".

Τον επίλογο της βραδιάς τον έδωσε ο ΛεΜπρόν, τονίζοντας: " Οι ώμοι μου είναι αρκετά μεγάλοι για να κουβαλήσουν μεγάλο βάρος, αλλά το μυαλό μου είναι πιο δυνατό. Θα χαρούμε την σημερινή βραδιά όπως πρέπει, επειδή δεν είναι δεδομένο ότι θα ζήσεις κάτι τέτοιο. Κάθε χρονιά πάνε μόνο δύο ομάδες στους Τελικούς, άρα 30 παίκτες.

Θα απολαύσουμε το σήμερα, αλλά καταλαβαίνουμε ότι έχουμε... μεγαλύτερο ψάρι να τηγανίσουμε. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μεγαλύτερο στόχο μπροστά μας, αλλά δεν πρόκειται να θεωρήσουμε δεδομένο αυτό που κάνουμε, γιατί δεν γίνεται να πετύχεις κάτι τέτοιο κάθε χρόνο".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ