NBA

Λέικερς: Ελπίζουν ότι θα παραταχθούν με τον Χάουαρντ στο υπόλοιπο της σεζόν

Los Angeles Lakers center Dwight Howard (39) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski)
Los Angeles Lakers center Dwight Howard (39) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Φρανκ Βόγκελ δήλωσε ότι οι Λέικερς ελπίζουν ότι θα έχουν κανονικά τον Ντουάιτ Χάουαρντ στο ρόστερ τους στο φινάλε της σεζόν και δεν ψάχνουν για αντικαταστάτη του.

Οι Λέικερς μετράνε ήδη μία απώλεια ενόψει της επανέναρξης της σεζόν, αφού ο Έιβερι Μπράντλεϊ δεν θα βρεθεί στο Ορλάντο και αντικαταστάθηκε ήδη από τον Τζέι Αρ Σμιθ. Σύμφωνα πάντως με τον Φρανκ Βόγκελ δεν ανησυχούν ότι θα χρειαστεί να προβούν σε αντίστοιχη κίνηση για τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Με τον θηριώδη σέντερ να έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν συμφωνεί με την επανέναρξη της σεζόν λόγω της έντασης στις ΗΠΑ εξαιτίας της δολοφονίας του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, αλλά και το γεγονός ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του 6χρονου γιου του πρέπει να φροντίσει το παιδί του, πολύς κόσμος περιμένει από τον Χάουαρντ να απέχει από τους αγώνες. Οι Λέικερς όμως ελπίζουν ότι δεν θα συμβεί αυτό.

" Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Ντουάιτ, τόσο με συνεχόμενες κλήσεις πόσο και μηνύματα και τον στηρίζουμε" δήλωσε σχετικά ο προπονητής των Λέικερς, για να προσθέσει: " Δεν ξέρουμε ακόμα σε ποιο βαθμό θα συμμετάσχει. Θέλει να παίξει. Ελπίζουμε να ενταχθεί στην ομάδα".

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Χάουαρντ βρίσκεται στην γενέτειρά του στη Τζόρτζια, έχοντας ακολουθήσει πάντως το πρωτόκολλο που θέλει τους ΝΒΑερς να έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού και να μένουν σε καραντίνα. Οι προθέσεις του ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστές. Σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν τότε λογικά θα μεταβεί απευθείας στο Ορλάντο, αφού δεν υπάρχει λόγος να πάει πρώτα στο Λος Άντζελες.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ