NBA

Λέικερς: Εδραίωσαν τη θέση τους ως φαβορί για το 2020

Λέικερς: Εδραίωσαν τη θέση τους ως φαβορί για το 2020
AP Photo/Frank Franklin II AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θεωρούνται πλέον το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20, σύμφωνα με τους μπουκ του Λας Βέγκας.

Κάτι ήξεραν οι μπουκ, όταν έριχναν κατακόρυφα τους Λέικερς στις αποδόσεις για το φαβορί του 2020... Μία ημέρα αργότερα ήρθε η "επιβεβαίωση", καθώς οι Λέικερς συμφώνησαν με τους Πέλικανς για την ανταλλαγή του Αντονι Ντέιβις και άλλαξαν ταυτόχρονα και τις ισορροπίες σε όλο το ΝΒΑ , κρατώντας παράλληλα και τον Κάιλ Κούζμα στο ρόστερ τους.

Μετά την είδηση του trade η ομάδα του Λος Άντζελες... εδραίωσε τη θέση της ως το φαβορί για την επόμενη σεζόν, με τους μπουκ του Λας Βέγκας να ρίχνουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή της στα φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το ESPN, το Westgate δέχτηκε λίγο πριν από την ανταλλαγή ποντάρισμα 10.000 δολαρίων (σε απόδοση 5.00) στους Λέικερς. Λίγο πριν πέσει δηλαδή στο 3.00...

Όπως γράφει το covers.com, η απόδοση των Λέικερς στο στοίχημα για τον πρωταθλητή της σεζόν 2019/20 πέφτει συνεχώς τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Στις 4/5, όταν άνοιξαν οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο bet, οι Λέικερς βρίσκονταν στο 20.00. Στις 27 Μαΐου έπεσαν στο 18.00. Στις 10 Ιουνίου στο 10.00. Την Παρασκευή, λίγο μετά το τέλος των Τελικών, έπεσαν στο 5.00. Και σήμερα είναι στο 3.00.

Οι τραυματισμοί των Κέβιν Ντουράντ και Κλέι Τόμπσον έχουν αλλάξει τελείως την κατάσταση στο ΝΒΑ, με την Free Agency να πλησιάζει (30 Ιουνίου). Και λογικά θα την αλλάξουν ακόμα περισσότερο με τις αλλαγές προσώπων να αναμένονται πολλές αυτό το καλοκαίρι...

Photo credits: AP Photo/Frank Franklin II

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ