NBA

Λέικερς: Απέκτησαν με ανταλλαγή τον Μπούλοκ

Λέικερς: Απέκτησαν με ανταλλαγή τον Μπούλοκ
AP Photo/LM Otero AP PHOTO/LM OTERO

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Λέικερς απέκτησαν με ανταλλαγή τον Ρέτζι Μπούλοκ από τους Πίστονς για χάρη του Σβι Μίχαλιουκ.

Οι Λέικερς έχουν το μυαλό τους στον Άντονι Ντέιβις - κι ας αποσύρθηκαν από τις διαπραγματεύσεις - ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σκοπεύουν γενικώς να κάνουν κινήσεις μέχρι την λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών. Σε μία κίνηση λοιπόν που μάλλον πέρασε στα... ψιλά, συμφώνησαν με τους Πίστονς για την απόκτηση του Ρέτζι Μπούλοκ μέσω ανταλλαγής!

Σύμφωνα με το σάιτ "The Atletic and Stadium", οι "Λιμνάνθρωποι" θα στείλουν στο Ντιτρόιτ τον Σβι Μίχαλιουκ και ένα μελλοντικό ντραφτ πικ δεύτερου γύρου για χάρη του Μπούλοκ, σε μία προσπάθειά τους να προσθέσουν ακόμα έναν περιφερειακό με χαρακτηριστικά "3 -and - D" στο ρόστερ τους.

Την φετινή σεζόν ο Μπούλοκ έχει 12 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο όρο σε 30.7 λεπτά συμμετοχής, με όλες τις επιδόσεις να αποτελούν ρεκόρ καριέρας, ενώ σουτάρει με 38.4% στα τρίποντα.

Ο Μίχαλιουκ από την πλευρά του - ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο47 του περασμένου ΝΒΑ Draft - φέτος έχει 3.2 πόντους μέσο όρο σε 10.7 λεπτά συμμετοχής στην ρούκι σεζόν του στο ΝΒΑ.

AP Photo/LM Otero

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ