NBA

Λέικερς: Αφήνουν ελεύθερο τον Κάζινς, βλέπουν Μαρκίφ Μόρις

Λέικερς: Αφήνουν ελεύθερο τον Κάζινς, βλέπουν Μαρκίφ Μόρις
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Οι Λέικερς σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερο τον ΝτεΜάρκους Κάζινς προκειμένου να κινηθούν για την απόκτηση του Μαρκίφ Μόρις που έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς.

Ο Ντεμάρκους Κάζινς αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τους Λέικερς. Όπως αποκάλυψε το ESPN, οι Λέικερς σκοπεύουν να λύσουν το συμβόλαιο του δυναμικού σέντερ προκειμένου να κάνουν χώρο στο ρόστερ τους για χάρη του Μαρκίφ Μόρις.

Ο Μόρις έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς, με την ομάδα του Λ.Α να κινείται άμεσα για την απόκτησή του, σε μία προσπάθεια να δώσει μεγαλύτερο βάθος στην γραμμή ψηλών της. Την φετινή σεζόν ο Μόρις έχει 11 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο με 39.7% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κάζινς ήταν ένα από τα σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα των Λέικερς το περασμένο καλοκαίρι. Πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν ωστόσο τραυματίστηκε σοβαρά σε μία προπόνηση που έκανε (ρήξη χιαστού), με αποτέλεσμα να τεθεί πρακτικά εκτός. Οι "Λιμνάνθρωποι" αποφάσισαν ωστόσο να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, ελπίζοντας ότι θα ανάρρωνε αρκετά γρήγορα ώστε να τον έχουν στην διάθεσή τους στα playoffs.

Με αυτό το ενδεχόμενο ωστόσο να συγκεντρώνει μοιρασμένες πιθανότητες, οι Λέικερς αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα για να κινηθούν για την απόκτηση κάποιου παίκτη, με το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος ο Μόρις να μην τους αφήνει ασυγκίνητους.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ