NBA

ΛαΒίν: "Δεν ήμασταν καν αρκετά καλοί για να είμαστε στο τελικό τουρνουά"

ΛαΒίν: "Δεν ήμασταν καν αρκετά καλοί για να είμαστε στο τελικό τουρνουά"
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Ζακ ΛαΒίν δήλωσε απογοητευμένος από την κακή σεζόν των Μπουλς, προσθέτοντας ότι ήταν τόσο κακοί που δεν συμπεριλήφθηκαν καν στις 22 ομάδες που θα κλείσουν την χρονιά.

Οι Μπουλς ξεκίνησαν την σεζόν 2019/20 με βλέψεις. Πολύ σύντομα ωστόσο αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν τόσο καλοί όσο πίστευαν. Για την ακρίβεια, ήταν μία από τις χειρότερες ομάδες στη λίγκα και αυτό απογοήτευσε τον Ζακ ΛαΒίν.

Ο αθλητικός γκαρντ παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο ESPN ότι είναι απογοητευμένος από την παρουσία των Μπουλς, οι οποίοι είδαν την σεζόν τους να ολοκληρώνεται και επίσημα, αφού δεν είναι αναμεσα στις 22 ομάδες που θα πάνε στο Ορλάντο για την επανέναρξη της σεζόν στις 31 Ιουλίου.

" Δεν είναι ωραίο. Ξέρουμε ότι είναι περίεργες εποχές με αυτά που έχουν γίνει στον κόσμο, αλλά είναι εκνευριστικό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο ΛαΒίν για το γεγονός ότι οι Μπουλς δεν θα βρεθούν στο Ορλάντο, για να προσθέσει με παράπονο:

" Δεν ήμασταν καν αρκετά καλοί για να συμμετάσχουμε στην τελική φάση πριν τα playoffs. Είναι εκνευριστικό και δείχνει ότι έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε διαφορετικά για να κερδίσουμε αναγνώριση και να βρεθούμε στην θέση που θέλουμε".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ