NBA

ΛαΒάρ Μπολ: "Οι Λέικερς δεν θα κατακτήσουν ποτέ ξανά πρωτάθλημα"

LaVar Ball, father of Los Angeles Lakers' Lonzo Ball, watches the Lakers play the Los Angeles Clippers during the second half of an NBA summer league basketball game, Friday, July 7, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
(AP Photo/John Locher) AP

Ο ΛαΒάρ Μπολ ξέσπασε μετά την είδηση της ανταλλαγής του γιου του (μεταξύ άλλων) από τους Λέικερς στους Πέλικανς για τον Άντονι Ντέιβις.

Καιρό είχε να απασχολήσει τα media και το ΝΒΑ με κάποια δήλωσή του ο ΛαΒάρ Μπολ. Δεν θα μπορούσε πάντως να κρατήσει το στόμα του κλειστό μετά την ανταλλαγή του γιου του, Λόνζο, από το Λος Άντζελες στη Νέα Ορλεάνη . Όπως αναμενόταν, λοιπόν, δεν είχε να πει τα καλύτερα για τους Λέικερς.

" Το εγγυώμαι: Όπως το έχω ξαναπεί, θα είναι η χειρότερη κίνηση που έκαναν οι Λέικερς στην ιστορία τους και δεν πρόκειται να κατακτήσουν ποτέ ξανά πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο ΛαΒάρ Μπολ στο ESPN, στο πλαίσιο της Drew League, όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει τον άλλον γιο του, τον ΛαΜέλο.

"Θα το μετανιώσουν. Εγώ θα το ευχαριστηθώ. Φαινόταν ότι οι Λέικερς όδευαν προς την καταστροφή. Πλέον, καταστράφηκαν, αλλά τουλάχιστον ο γιος μου ξέφυγε από αυτήν την κατάσταση πριν από την έκρηξη. Τους έδωσα μία ευκαιρία. Είπα ότι εάν πάρεις τα τρία αδέρφια Μπολ, μπορείς να επιβιώσεις. Τώρα που τον άφησαν (σ.σ. τον Λόνζο) να φύγει, θα είναι σαν μία κρύα ημέρα στην κόλαση".

Μαζί με τον ΛαΒάρ βρισκόταν και ο Λόνζο Μπολ, ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει την κίνηση των Λέικερς. " Ο Λόνζο δεν ενδιαφέρεται για καμία ανταλλαγή. Θέλει απλά να παίξει. Θα παίξει για οποιαδήποτε ομάδα", πρόσθεσε ο Μπολ, που πριν από μερικούς μήνες είχε τονίσει ότι ο γιος του δεν θέλει να πάει στη Νέα Ορλεάνη, όταν έγιναν οι πρώτες συζητήσεις των Λέικερς με τους Πέλικανς για τον Αντονι Ντέιβις.

Photo credits: AP Photo/John Locher

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ