ΜΠΑΣΚΕΤ

Λανς Στίβενσον: Δέχτηκε τεχνική ποινή για πανηγυρισμό... air guitar

Λανς Στίβενσον: Δέχτηκε τεχνική ποινή για πανηγυρισμό... air guitar
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Λανς Στίβενσον λάνσαρε ένα νέο πανηγυρισμό στο παιχνίδι των Λέικερς στην Σάρλοτ. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν άρεσε στους διαιτητές (VIDEO).

Μερικές φορές ο Λανς Στίβενσον την πληρώνει, επειδή πολύ απλά είναι ο... Λανς Στίβενσον. Μία τέτοια περίπτωση μάλλον αποτελεί η τεχνική ποινή που δέχτηκε κατά την διάρκεια της εύκολης νίκης των Λέικερς στην Σάρλοτ , όταν έπειτα από ένα εύστοχο τρίποντο στο transition 3'18'' πριν από την λήξη της τρίτης περιόδου, ο 28χρονος γκαρντ πανηγύρισε το καλάθι του παριστάνοντας με τα χέρια του ότι παίζει air guitar!

Ο πανηγυρισμός θεωρήθηκε προσβλητικός από τους διαιτητές, οι οποίοι του έδειξαν το "Τ", ωστόσο ο Στίβενσον ξεκαθάρισε μετά το τέλος του αγώνα ότι θα συνεχίσει να τον κάνει κατά την διάρκεια των αγώνων. " Φυσικά και θα συνεχίσω να το κάνω. Ειδικά εφόσον το αισθάνομαι", τόνισε ο γκαρντ των Λέικερς, ο οποίος είχε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ κόντρα στους Χόρνετς.

εν μπορείς να το πάρεις αυτό από τον Λανς. Είναι μέρος αυτού που είναι. Προσπάθησα μία φορά στην αρχή της σεζόν και απλά συνέχισε να το κάνει", σχολίασε ο Λουκ Γουόλτον, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε από τη μεριά του: " Δεν καταλαβαίνω γιατί χρεώθηκε με τεχνική ποινή για αυτό. Είναι μέρος του ρεπερτορίου του".

Δείτε τον πανηγυρισμό του Λανς Στίβενσον:


Photo credits: AP Photo/David Zalubowski
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ