NBA

Κυρίαρχος ΛαΒίν την πρώτη ημέρα του ΝΒΑ HORSE

Κυρίαρχος ΛαΒίν την πρώτη ημέρα του ΝΒΑ HORSE
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Η πρώτη μέρα του ΝΒΑ HORSE ολοκληρώθηκε με τον Ζακ ΛαΒίν να κάνει περίπατο κόντρα στον Πολ Πιρς και τον Κρις Πολ να αποκλείεται από την παίκτρια του WNBA, Άλι Κουίγκλι.

Το ΝΒΑ HORSE έκανε πρεμιέρα με... ανάμικτα αποτελέσματα. Σταρ και παλαίμαχοι του ΝΒΑ και του WNBA διαγωνίστηκαν την πρώτη μέρα του τουρνουά διαγωνισμού σουτ από το σπίτι τους, πρόσφεραν γέλιο, αλλά σίγουρα δεν κάλυψαν το κενό που υπάρχει λόγω της διακοπής εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως και να έχει, κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει τους πρωταγωνιστές του τουρνουά πως δεν έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να περάσει καλά ο κόσμος, δοκιμάζοντας διάφορα περίεργα σουτ, ενώ δεν έλειψε και η πρώτη έκπληξη, αφού ο Κρις Πολ των Θάντερ αποκλείστηκε από την παίκτρια του WNBA, Άλι Κουίγκλι των Σικάγο Σκάι.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών, ο παλαίμαχος γκαρντ Τσόνσεϊ Μπίλαμπς νίκησε τον Τρε Γιανγκ των Χοκς, ο Μάικ Κόνλεϊ των Τζαζ επιβλήθηκε της Hall of Famer Ταμίκα Κάτσινγκς και ο Ζακ ΛαΒίν των Μπουλς επιβλήθηκε άνετα του παλαίμαχου φόργουορντ, Πολ Πιρς.

Για την ιστορία, οι εφτά από τους οχτώ συμμετέχοντες πήραν μέρος από ανοιχτά γήπεδα, με τον Κόνλεϊ να είναι ο μοναδικός που είχε πρόσβαση σε κλειστό γήπεδο.

Δείτε τα VIDEO με τους τέσσερις προημιτελικούς:

AP Photo/Jeff Chiu







TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ