NBA

Κώστας Αντετοκούνμπο: Νέο double-double, σε νέα ήττα των Σάουθ Μπέι Λέικερς

Κώστας Αντετοκούνμπο: Νέο double-double, σε νέα ήττα των Σάουθ Μπέι Λέικερς
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Δεύτερη σερί σπουδαία εμφάνιση από τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε double-double στην ήττα των Σάυοθ Μπέι Λέικερς από τους Όστιν Σπερς.

Έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά ο Κώστας Αντετοκούνμπο, πραγματοποιώντας δεύτερη εντυπωσιακή εμφάνιση και μάλιστα με "διπλή" επίδοση σε παιχνίδι των Σάουθ Μπέι Λέικερς στην αναπτυξιακή Λίγκα του NBA.

Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ ήταν προχθές στην αποστολή των Λέικερς για το παιχνίδι με τους Θάντερ στην Οκλαχόμα (αν και δεν αγωνίστηκε), ενώ μία μέρα μετά ενσωματώθηκε εκ νέου στη θυγατρική τους ομάδα για το παιχνίδι με τους Όστιν Σπερς. Οι Σάουθ Μπέι Λέικερς βέβαια γνώρισαν νέα ήττα (123-106), με τον Κώστα Αντετοκούνμπο βέβαια να κάνει σπουδαία εμφάνιση και να "γράφει" νέο double-double. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε 32' πετυχαίνοντας 22 πόντους, κατεβάζοντας 11 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα έκανε πέντε κλεψίματα, δύο μπλοκ και μοίρασε και μία ασίστ, με μοναδικό μελανό σημείο τα 7 λάθη στα οποία υπέπεσε.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στην πρόσφατη ήττα των Λέικερς από τους Αϊόβα Γουλβς, ο Αντετοκούνμπο είχε κάνει επίσης double-double, δείχνοντας πλέον ότι έχει ανεβάσει αλλά και σταθεροποιήση την απόδοσή του.

Photo Credits: AP Photo/Mark J. Terrill

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ