NBA

Ξέσπασμα Ρίβερς εναντίον των διαιτητών: "Αηδιαστικό αυτό που έγινε"!

Ξέσπασμα Ρίβερς εναντίον των διαιτητών: "Αηδιαστικό αυτό που έγινε"!
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο τεχνικός των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, ξέσπασε μετά τον αγώνα με τους Γουόριορς εναντίον των διαιτητών, χαρακτηρίζοντας "αηδιαστικό" το γεγονός ότι οι παίκτες του Γκόλντεν Στέιτ έβριζαν αλλά δεν χρεώθηκαν με τεχνική ποινή.

Τα playoffs του ΝΒΑ ξεκίνησαν με... δυναμικό τρόπο, εντός και εκτός παρκέ, με τον Ντοκ Ρίβερς να έχει το πρώτο ξέσπασμα εναντίον των διαιτητών για την φετινή postseason μετά το τέλος του Game 1 των Γουόριορς με τους Κλίπερς ( νίκη των πρώτων με 121-104 ).

Ο τεχνικός των Κλίπερς ήταν έξαλλος μετά τον αγώνα, κυρίως λόγω μίας τεχνικής ποινής που χρεώθηκε ο Ντανίλο Γκαλινάρι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν είπε στους διαιτητές "ποιο φάουλ;" Ο λόγος ωστόσο που εκνευρίστηκε ο Ρίβερς δεν ήταν τόσο η τεχνική ποινή του παίκτη του, όσο το γεγονός ότι - όπως υποστήριξε - καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες των Γουόριορς έβριζαν τους διαιτητές και δεν χρεώθηκαν με τεχνική ποινή!

" Εκνευρίστηκα με την τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Γκαλ (σ.σ Γκαλινάρι). Με ενόχλησε επειδή το μόνο που είπε ήταν "πού ήταν το φάουλ;" Και, χωρίς να πω κανένα όνομα, αν ένας παίκτης μας δέχεται τεχνική ποινή επειδή είπε κάτι τέτοιο, μετά από αυτό που είδα στο πρώτο ημίχρονο, από τουλάχιστον δύο δικούς τους παίκτες, ήταν αηδιαστικό" δήλωσε αρχικά ο Ρίβερς, πριν προσθέσει:

" Αυτό με εκνεύρισε. Ο Γκαλ, ο οποίος σπάνια δέχεται τεχνική ποινή, δεν έβρισε, δεν είπε τίποτα, και πήρε τεχνική ποινή σε αγώνα των playoffs, επειδή είπε "ποιο φάουλ;" όταν είδα μερικούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας να βρίζουν όλη την ώρα, να δείχνουν κόσμο και να φωνάζουν και να μην δίνεται τίποτα, απλώς δεν είναι σωστό. Πρέπει να είμαστε συνεπείς. Εγώ δέχθηκα τεχνική ποινή επειδή είπα "το μόνο που θέλω είναι συνέπεια.

Κοιτάξτε, έπαιξαν καλύτερα από εμάς, άξιζαν να νικήσουν, δεν γίνεται να χάνουμε την ψυχραιμία μας και να διαμαρτυρόμαστε. Για όλα αυτά, φταίμε εμείς, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες. Αλλά πρέπει να έχουμε μία ευκαιρία να παλέψουμε και να υπάρχει συνέπεια. Είναι παιχνίδι με συναισθήματα. Οι παίκτες και οι προπονητές χάνουν την ψυχραιμία τους, αλλά οι διαιτητές δεν γίνεται να το κάνουν αυτό".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Ρίβερς:

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ