NBA

Ξέσπασμα Κλέι Τόμπσον: "Τουλάχιστον πανηγυρίστε μία καλή φάση"!

Ξέσπασμα Κλέι Τόμπσον: "Τουλάχιστον πανηγυρίστε μία καλή φάση"!
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Κλέι Τόμπσον τα έβαλε με τους φιλάθλους των Γουόριορς μετά την ήττα από τους Σανς, δηλώνοντας ότι δεν τους δίνουν αρκετή ενέργεια.

Οι Γουόριορς γνώρισαν ήττα-σοκ στην έδρα τους από τους Σανς με 111-115 . Ξέρουν ότι έκαναν γκέλα. Ο Κλέι Τόμπσον χαρακτήρισε την ήττα ως την χειρότερη της σεζόν. Είχε όμως κάτι να πει και για τους φιλάθλους των Γουόριορς.

Κάνοντας δηλώσεις μετά τον αγώνα, ο All Star γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν ράθυμοι, με αποτέλεσμα οι Σανς να σπάσουν ένα σερί 18 ηττών κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ, ωστόσο έριξε μέρος της ευθύνης στους φίλους της ομάδας.

" Είναι μεγάλη σεζόν και έχουμε παίξει πολύ μπάσκετ τα τελευταία πέντε χρόνια και δεν γίνεται να είμαστε τέλειοι για 82 αγώνες" δήλωσε αρχικά ο Τόμπσον για να συμπληρώσει: " Έχουμε περισσότερες γκέλες από ότι πρέπει, αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτή ήταν η πρώτη ήττα μας από αυτή την ομάδα έπειτα από 18 σερί νίκες".

Ενώ όμως ο Τόμπσον μιλούσε ήρεμα, ακολούθως φρόντισε να κάνει το παράπονό του για την... χαλαρότητα των φίλων της ομάδας: " Ήταν άσχημη ήττα, αλλά περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι πιο ενεργοποιημένος. Ξέρω ότι δεν βρισκόμαστε στα playoffs, αλλά παίζουμε για τελευταία χρονιά στην Oracle Arena (σ.σ την επόμενη σεζόν το Γκόλντεν Στέιτ θα αγωνίζεται σε καινούριο γήπεδο). Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, είναι να σηκώνονται και να πανηγυρίζουν όταν βγάζουμε μία όμορφη φάση, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα.

Χρειαζόμαστε αυτή την ενέργεια από τον κόσμο ειδικά αυτή την περίοδο της σεζόν. Είναι δύσκολο να έχουμε την ίδια ενέργεια κάθε βράδυ, επειδή σκεφτόμαστε τα playoffs και αυτά που έρχονται. Περιμένουμε όμως από τους φιλάθλους μας να μας δίνουν ώθηση. Είναι σαν εμάς όμως. Δεν μπορούν να έχουν την ίδια διάθεση κάθε φορά, αλλά ακόμα κι έτσι, μας βοηθάει. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε με τους Σανς ή τους Μπακς ή οποιονδήποτε. Απλώς χρειάζεται να μας δώσουν ενέργεια, γιατί τρεφόμαστε από αυτό".

Μένει να φανεί αν στον επόμενο εντός έδρας αγώνα των Γουόριορς, οι φίλοι της ομάδας θα είναι πιο εκδηλωτικοί.

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ