ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασαν στους Μάβερικς ο ΛεΜπρόν και οι Λέικερς, τα... έσπασε ο Ντόντσιτς

Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, shoots as Dallas Mavericks forward Dwight Powell, center, and forward Dorian Finney-Smith defend during the first half of an NBA basketball game Friday, Nov. 30, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Λέικερς υποχρέωσαν τον Ντόντσιτς στην χειρότερη εμφάνισή του στο ΝΒΑ και χάρη σε ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο πήραν τη νίκη με 114-103.

Ο Λούκα Ντόντσιτς κατάφερε σε μία φάση στην 1η περίοδο του αγώνα των Μάβερικς με τους Λέικερς να κάνει δύο τάπες στον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό ήταν και το μοναδικό φωτεινό σημείο σε μία εμφάνιση που θα ήθελε να ξεχάσει, με τους Λέικερς να τον... ταλαιπωρούν σε όλο το παιχνίδι και να παίρνουν τη νίκη με 114-103.

Ο Ντόντσιτς τα βρήκε σκούρα κόντρα στα μακριά χέρια των αμυντικών των "Λιμνανθρώπων" και το αποτέλεσμα ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ρούκι χρονιάς του, αφού έμεινε στους 6 πόντους με 2/13 σουτ (0/5 εκ των οποίων τρίποντα), 2/3 βολές, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη πλευρά ο Τζέιμς ξεπέρασε γρήγορα το... σοκ από τις δύο τάπες του Ντόντσιτς και φρόντισε στην συνέχεια να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τους Λέικερς στη νίκη, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κόψιμο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Άξιος συμπαραστάτης του ΛεΜπρόν ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ με 19 πόντους, με τον Κάιλ Κούζμα να προσθέτει 15 πόντους και τον Τάισον Τσάντλερ 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Μάβερικς, ο Ματ Μπαρνς είχε 29 πόντους και ο Ντουάιτ Πάουελ 17 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ξέσπασαν στους Μάβερικς ο ΛεΜπρόν και οι Λέικερς, τα... έσπασε ο Ντόντσιτς

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ