ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασαν στο τέλος οι Χόρνετς και υπέταξαν τους Χοκς

Charlotte Hornets' Kemba Walker (15) dribbles ther ball up-court against the Cleveland Cavaliers during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Saturday, Nov. 3, 2018. The Hornets won 126-94. (AP Photo/Bob Leverone)
AP Photo/Bob Leverone AP PHOTO/BOB LEVERONE

Ένα ξέσπασμα στην 4η περίοδο ήταν αρκετό για τους Χόρνετς, που επιβλήθηκαν με 113-102 των Χοκς στην Σάρλοτ. Άποντος έμεινε ο Ντόρσεϊ.

Για τρία δωδεκάλεπτα η Ατλάντα έδειχνε ικανή να κάνει την ζημιά στους Χόρνετς μέσα στην Σάρλοτ. Ένα ξέσπασμα ωστόσο των Χόρνετς στην τέταρτη περίοδο αποδείχθηκε αρκετό για να "καθαρίσουν" το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη με 113-102, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 6-5. Οι Χοκς έχουν ρεκόρ 3-7.

Ο Κέμπα Γουόκερ με 29 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μάρβιν Γουίλιαμς να προσθέτει 20 πόντους και 8 ριμπάουντ και τον Τζέρεμι Λαμπ 13 πόντους.

Για τους Χοκς, ο Τζέρεμι Λιν είχε 19 πόντους, ο Τρε Γιανγκ 18 πόντους και 10 ασίστ και ο Κεντ Μπέιζμορ 16 πόντους. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε 7 λεπτά και έμεινε άποντος, έχοντας 0/1 δίποντο, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ξέσπασαν στο τέλος οι Χόρνετς και υπέταξαν τους Χοκς

Ξέσπασαν στο τέλος οι Χόρνετς και υπέταξαν τους Χοκς

AP Photo/Bob Leverone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ