NBA

Ξανά free agent ο Τζέιμς Νάναλι

Minnesota Timberwolves' James Nunnally plays against the Utah Jazz in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Oct. 31, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Minnesota Timberwolves' James Nunnally plays against the Utah Jazz in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Oct. 31, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP

Free agent πριν καν ολοκληρωθεί το δεκαήμερο συμβόλαιό του με τους Χιούστον Ρόκετς έμεινε ο Τζέιμς Νάναλι, που ψάχνει πλέον την επόμενη ομάδα του.

Ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (21/1) ο Τζέιμς Νάναλι, καθώς οι παράγοντες των Ρόκετς αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν πριν εκπνεύσει το δεκαήμερο συμβόλαιό του ώστε τη θέση του να πάρει ο Κένεθ Φαρίντ που θα δώσει βάθος στη φροντ-λάιν.

Ο Νάναλι ξεκίνησε τη σεζόν 2018/19 στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο πριν γίνει το συμβόλαιό του εγγυημένο μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ με τη φανέλα της ομάδας του Χιούστον έπαιξε σε δύο αγώνες. Απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς είχε 9 πόντους με 3/7 τρίποντα, ένα ριμπάουντ και δύο ασίστ σε 24:32, ενώ απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς είχε 0/5 τρίποντα σε 12:59.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ