NBA

Κρόφορντ: "Δεν το πίστευα όταν μου έκαναν πρόταση οι Νετς"

Phoenix Suns guard Jamal Crawford (11) and Dragan Bender (35) walk up court in the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Phoenix Suns guard Jamal Crawford (11) and Dragan Bender (35) walk up court in the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Τζαμάλ Κρόφορντ δήλωσε πως έχοντας μείνει έναν χρόνο χωρίς ομάδα φοβήθηκε ότι θα αποσυρόταν με άδοξο τρόπο από τα παρκέ, σε σημείο που δεν πίστευε όταν οι Νετς του έκαναν πρόταση.

Ο Τζαμάλ Κρόφορντ είχε αρχίσει να αποδέχεται την ιδέα ότι θα έπρεπε να αποσυρθεί από τα παρκέ παρά την θέλησή του. Βλέποντας το τηλέφωνό του να μην χτυπάει για κάποια πρόταση, ήταν πλέον σίγουρος για αυτό. Και τότε εμφανίστηκαν οι Νετς.

Το Μπρούκλιν είναι η πλέον άτυχη ομάδα της επανέναρξης της σεζόν, αφού θα παραταχθεί στο Ορλάντο χωρίς οχτώ παίκτες. Τέσσερις λόγω κορονοϊού (Πρινς, Ντίνγουιντι, Τζόρνταν, Μπίσλι), τρεις λόγω τραυματισμού (Ίρβινγκ, Ντουράντ, Κλάξτον) και έναν για οικογενειακούς λόγους (Τσάντλερ). Ψάχνοντας λοιπόν για λύσεις, στράφηκαν στον Κρόφορντ. Και ο ίδιος δεν πίστευε ότι συνέβαινε αυτό.

" Δεν ένιωθε αληθινό κατά κάποιο τρόπο" δήλωσε αρχικά σε ομαδική κλήση που είχε με δημοσιογράφους, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Πήγα για ύπνο και όταν ξύπνησα αναρωτιόμουν 'συνέβη στα αλήθεια αυτό ή ονειρευόμουν; Με πήραν στα αλήθεια οι Νετς και υπέγραψα. Δεν έμοιαζε αληθινό".

Ακολούθως ο Κρόφορντ παραδέχθηκε τον φόβο του ότι ίσως δεν θα έπαιζε φέτος: " Ευχαριστώ τον Θεό και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν. Είναι ευλογία, επειδή ήμουν εκτός για έναν χρόνο και από ένα σημείο και μετά δεν είσαι σίγουρος ότι θα σε πάρουν τηλέφωνο και πρέπει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα".

Στα 40 του χρόνια πλέον, ο Κρόφορντ ήταν συνειδητοποιημένος. Την ίδια στιγμή όμως σκεφτόταν ότι την προηγούμενη σεζόν με τους Σανς είχε δείξει ότι άντεχε ακόμα, αριθμώντας 7.9 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής, ενώ στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου (κόντρα στους Μάβερικς) είχε σημειώσει 51 πόντους. Και έβγαζε ένα παράπονο.

" Για να είμαι ειλικρινής πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Ήμουν εκνευρισμένος στην αρχή, δεν καταλάβαινα τι είχε γίνει, γιατί ξέρω ότι δεν ήταν θέμα χαρακτήρα, αφού μόλις είχα κερδίσει το βραβείο 'συμπαίκτης της χρονιάς'. Προφανώς θα είχα διαφορετικό ρόλο, αλλά πίστευα ότι είχα δείξει πράγματα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρόφορντ, για να προσθέσει κλείνοντας:

"Κάποια στιγμή άλλαξα τρόπο σκέψης και σκέφτηκα ότι αν ο Θεός ήθελε στο τελευταίο μου παιχνίδι να σημειώσω 51 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο, τότε αυτή ήταν μία τρομερή έξοδος. Βρήκα ειρήνη με τον εαυτό μου, πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου. Αλλά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα".

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ