NBA

Κρις Πολ: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι"

Referee Pat Fraher (26) listens as Oklahoma City Thunder's Chris Paul, right, and Dennis Schroder, rear, make their case after a foul call was made against the Houston Rockets late in the second half of an NBA first-round playoff basketball game in Lake Buena Vista, Fla., Wednesday, Sept. 2, 2020. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Referee Pat Fraher (26) listens as Oklahoma City Thunder's Chris Paul, right, and Dennis Schroder, rear, make their case after a foul call was made against the Houston Rockets late in the second half of an NBA first-round playoff basketball game in Lake Buena Vista, Fla., Wednesday, Sept. 2, 2020. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Κρις Πολ μετά το τέλος του έβδομου αγώνα των Θάντερ με τους Ρόκετς, που σήμανε τον αποκλεισμό της Οκλαχόμα από τη συνέχεια των playoffs.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με νίκη των Ρόκετς έναντι των Θάντερ, η ομάδα του Χιούστον πήρε στο έβδομο παιχνίδι την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs του ΝΒΑ. Ωστόσο, ο Κρις Πολ, εκ των πρωταγωνιστών των Θάντερ στη σειρά, εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει στη Φούσκα. Κάποιες φορές προβάλουν το ριπλέι οπότε προφανώς, είναι πλεονέκτημα αν μπορέσεις να δεις το ριπλέι και μετά να ζητήσεις το challenge."

Μάλιστα, στη συνέχεια τα έβαλε με το διαιτητή Σκοτ Φόστερ, αναφορικά με μία παράβαση για καθυστερημένη επαναφορά της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, η οποία οδήγησε σε βολές υπέρ των Ρόκετς: "Κάθισα σε μία φαση να δέσω τα παπούτσια μου περιμένοντας αν θα βλέπαμε το ριπλέι για να ζητήσουμε challenge. Ο Σκοτ Φόστερ ήρθε από πάνω μου και μου είπε "Κρις, δεν χρειάζεται να επαναφέρεις άμεσα, τους είπα να σκουπίσουν το παρκέ". Τότε, κάθισα να δέσω τα κορδόνια μου και εκείνος, παρ' όλα αυτά. σφύριξε την παράβαση. Αυτά τα σκατά δεν έχουν καμία λογική. Είναι τρελό! Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι".

Μάλιστα, ο Κρις Πολ έχει προηγούμενα με το συγκεκριμένο διαιτητή, όταν ήταν ακόμη παίκτης των Ρόκετς. Τα σχόλια του βετεράνου γκαρντ μπορεί να οδηγήσουν στην επιβολή προστίμου από το ΝΒΑ.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ