NBA

Κρις Πολ: Ο γηραιότερος παίκτης που έκανε triple-double σε Game 7

Κρις Πολ: Ο γηραιότερος παίκτης που έκανε triple-double σε Game 7
Kim Klement/Pool Photo via AP KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Κρις Πολ σημείωσε ένα ιστορικό επίτευγμα στην ήττα των Θάντερ από τους Ρόκετς, αφού έγινε ο γηραιότερος πάικτης που έκανε triple-double σε Game 7.

Οι Θάντερ έφτασαν μία ανάσα από τη νίκη-πρόκριση κόντρα στους Ρόκετς στο Game 7, αλλά στο τέλος γνώρισαν την ήττα με 102-104. Στο μεσοδιάστημα ωστόσο ο Κρις Πολ πρόλαβε να γράψει ιστορία.

Ο σταρ των Θάντερ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Κατάφερε έτσι να πετύχει κάτι σπουδαίο, αφού σε ηλικία 35 ετών έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία που έκανε triple-double σε Game 7.

O Πολ πήρε έτσι το ρεκόρ από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος στις 19 Ιουνίου 2016 σε ηλικία 31 ετών είχε 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ στο Game 7 των τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Γουόριορς στη νίκη των Καβαλίερς με 93-89, με την οποία το Κλίβελαντ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο παιχνίδι ο Λούγκεντζ Ντορτ έγραψε και αυτός ιστορία ως ο νεαρότερος παίκτης που σημείωσε 30 πόντους σε Game 7.

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ