NBA

Κρις Πολ: "Διάολε, πρέπει να παίξω καλύτερα"

Κρις Πολ: "Διάολε, πρέπει να παίξω καλύτερα"
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο Κρις Πολ πήρε πάνω του το φταίξιμο για την ήττα από τους Ρόκετς στο Game 2, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να βελτιώσει την απόδοσή του για να βελτιωθούν οι Θάντερ.

Οι Θάντερ έχουν ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο στα playoffs, αφού βρίσκονται πίσω στην σειρά με 0-2 νίκες κόντρα στους - χωρίς Γουέστμπρουκ - Ρόκετς. Στο Game 2 μάλιστα ηττήθηκαν με 98-111, παρά το γεγονός ότι κράτησαν τον Χάρντεν στους 21 πόντους με 5/16 σουτ. Και ο Κρις Πολ θεωρεί ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για αυτή την αποτυχία.

" Πρέπει να κάνω περισσότερα. Είναι τόσο απλό" δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα, ρίχνοντας πάνω του το μερίδιο ευθύνης για την δεύτερη σερί ήττα, αφού τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους με 6/15 σουτ, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής.

Ο Πολ πάντως δεν έμεινε εκεί, παρά συνέχισε στο ίδιο ύφος στην συνέχεια: " Ο τρόπος που ξέφυγε το Χιούστον στην 4η περίοδο (σ.σ έτρεξαν σερί 17-0 με τον Χάρντεν στον πάγκο) δεν γίνεται να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει εγώ να είμαι καλύτερος. Είναι δύσκολο να ξέρεις πόσο έχουμε παλέψει για να φτάσουμε μέχρι εδώ και πόσο δουλέψαμε και ότι βρεθήκαμε κοντά στη νίκη".

Κλείνοντας, ο Πολ επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι πρέπει πρώτα από όλα να συνέλθει ο ίδιος: " Σε έναν κανονικό κόσμο, χωρίς κορονοϊό και 'φούσκα΄, θα επιστρέφαμε στην έδρα μας για δύο παιχνίδια. Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και, διάολε, πρέπει να εμφανιστώ. Είναι τόσο απλό".

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ