NBA

Κρατάει τον Μπρόγκντον στον πάγκο ο Μπούντενχολζερ

Κρατάει τον Μπρόγκντον στον πάγκο ο Μπούντενχολζερ
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον θα δει τα λεπτά συμμετοχής να αυξάνονται στους ανατολικούς Τελικούς, δεν πρόκειται όμως να επιστρέψει άμεσα στην αρχική πεντάδα των Μπακς.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Ο Μάικ Μπούντενχολζερ προφανώς δεν έχει διαφορετική άποψη. Παρότι ο Μάλκολμ Μπρόγκντον επέστρεψε μετά τον τραυματισμό που τον έθεσε νοκ άουτ για σχεδόν δύο μήνες , ο προπονητής του Μιλγουόκι δεν σκοπεύει προς το παρόν να αλλάξει το rotation για τους ανατολικούς Τελικούς. Αυτό σημαίνει ότι η "bench mob" των Μπακς θα έχει μέχρι νεοτέρας ως μέλος της και τον Μπρόγκντον.

" Χρειάζεται περισσότερα λεπτά συμμετοχής, περισσότερη δράση. Σκοπεύουμε να αυξήσουμε τον χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο. Το επόμενο βήμα είναι να παίξει λίγο παραπάνω στον πρώτο αγώνα", δήλωσε μετά την προπόνηση του Σαββάτου ο "κόουτς Μπαντ" για τον Μπρόγκντον, ο οποίος έπαιξε μόνο 17 λεπτά στην πρώτη του εμφάνιση έπειτα από περίπου δύο μήνες . Αυτά τα λεπτά ήταν μάλιστα περισσότερα απ' ότι είχε προγραμματίσει ο Μπούντενχολζερ...

Με άλλα λόγια, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ο Μπρόγκντον να επιστρέψει σύντομα στην αρχική πεντάδα των Μπακς. Κι ας λέει ο ίδιος ότι είναι 100% έτοιμος. Όπως και να 'χει, η επιστροφή του 26χρονου γκαρντ ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο έναν πάγκο που είναι μεταξύ των πιο παραγωγικών στα playoffs. " Ο πάγκος δεν είναι η δεύτερη πεντάδα. Είναι η συμμορία του πάγκου ("bench mob"). Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Το ένα είναι υποβίβαση και το άλλο είναι προαγωγή", λέει χαριτολογώντας ο Πατ Κόνατον.

" Εάν θα πρέπει να χρίσουμε πάλι ιππότη τον Νίκο (Μίροτιτς), θα το κάνουμε. Εάν ο Μάλκολμ είναι μαζί μας, θα είμαστε χαρούμενοι να τον έχουμε. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μέλος της bench mob, οι στόχοι της και τα ιδανικά πάντοτε μένουν τα ίδια", συνεχίζει ο γκαρντ των Μπακς.

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ