NBA

Κορονοϊός: "Τουλάχιστον 30 μέρες η διακοπή στο ΝΒΑ" δήλωσε ο Σίλβερ

Κορονοϊός: "Τουλάχιστον 30 μέρες η διακοπή στο ΝΒΑ" δήλωσε ο Σίλβερ
AP Photo/Tony Dejak, File AP PHOTO/TONY DEJAK, FILE

Ο Άνταμ Σίλβερ παραχώρησε συνέντευξη, τονίζοντας ότι η διακοπή της σεζόν στο ΝΒΑ λόγω του κορονοϊού θα κρατήσει τουλάχιστον 30 μέρες.

Για τουλάχιστον ένα μήνα το ΝΒΑ θα έχει λουκέτο. Αυτή ήταν η αποκάλυψη του Άνταμ Σίλβερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBA TV όταν κλήθηκε να σχολιάσει ΝΒΑ την διακοπή της σεζόν που επιβλήθηκε στο πρωτάθλημα επειδή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για κορονοϊό ο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ, για να τον ακολουθήσει ο συμπαίκτης του, Ντόνοβαν Μίτσελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίλβερ:

""Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον 30 ημέρες. Δεν ξέρουμε περισσότερα προκειμένου να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Θέλαμε όμως να δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις στους παίκτες, τις ομάδες και τους φιλάθλους αναφέροντας ότι θα κρατήσει η διακοπή τουλάχιστον 30 μέρες.

Μετά βέβαια το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο πρωτόκολο για το αν οι αγώνες θα γίνουν με ή χωρίς φιλάθλους. Νομίζω ότι ο στόχος είναι να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει λογική και δεν θα ρισκάρει την υγεία κανενός. Ειλικρινά όμως είναι πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή για να ξέρουμε".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Άνταμ Σϊλβερ:

AP Photo/Tony Dejak, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ