NBA

Κορονοϊός: Θετικός σε έλεγχο ο Μάρκους Σμαρτ

Κορονοϊός: Θετικός σε έλεγχο ο Μάρκους Σμαρτ
AP Photo/Matt York AP PHOTO/MATT YORK

Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν ότι ένας παίκτης τους βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό, με τον Μάρκους Σμαρτ να αποκαλύπτει στην συνέχεια μέσω twitter ότι αυτός είναι ο ασθενής.

Ο Μάρκους Σμαρτ είναι ο 8ος ΝΒΑερ που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για κορονοϊό και ο πέμπτος που αποκάλυψε το όνομά του.

Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν ότι ένας παίκτης τους βρέθηκε θετικός σε έλεγχο, με τον Σμαρτ να αποκαλύπτει λίγο αργότερα μέσω twitter ότι το δείγμα ανήκε σε αυτόν, προσθέτοντας ότι έκανε το τεστ πριν από 5 ημέρες και έκτοτε είναι σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ ήταν ο πρώτος ΝΒΑερ που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό, για να ακολουθήσουν ο συμπαίκτης του, Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Κρίστιαν Γουντ των Πίστονς και τέσσερις παίκτες των Νετς, εκ των οποίων το μοναδικό όνομα που έγινε γνωστό ήταν του Κέβιν Ντουράντ.

" Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Είμαι εντάξει, νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Θέλω όμως να κάνω σαφές ότι πρέπει να κρατάτε αποστάσεις, να μην είστε με πολύ κόσμο, να πλένετε να χέρια σας και να προστατεύετε τον εαυτό σας προκειμένου να προστατεύετε και τους άλλους" λέει χαρακτηριστικά στο VIDEO που ανέβασε, ζητώντας από τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Δείτε το post του Σμαρτ:

AP Photo/Matt York

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ