NBA

Κορονοϊός: Σε καραντίνα οι ομάδες που έπαιξαν με τους Τζαζ τις τελευταίες 10 μέρες

Κορονοϊός: Σε καραντίνα οι ομάδες που έπαιξαν με τους Τζαζ τις τελευταίες 10 μέρες
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΝΒΑ μετά την γνωστοποίηση ότι ο Ρούντι Γκομπέρ διαγνώστηκε με κορονοϊό αφού οι πέντε ομάδες που αγωνίστηκαν κόντρα στους Τζαζ μπαίνουν σε καραντίνα.

Οι εξελίξεις τρέχουν διαρκώς στο ΝΒΑ. Με τον Ρούντι Γκομπέρ να βρίσκεται θετικός σε εξέταση για τον κορονοϊό και το ΝΒΑ να ανακοινώνει την διακοπή της σεζόν, το επόμενο βήμα ήταν να μπουν σε καραντίνα οι ομάδες που αντιμετώπισαν οι Τζαζ τις τελευταίες 10 μέρες.

Η Γιούτα είχε εκτός έδρας υποχρεώσεις όλο αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζοντας διαδοχικά τους Καβαλίερς, τους Νικς, τους Σέλτικς, τους Πίστονς και τους Ράπτορς, με όλες τις ομάδες να μπαίνουν σε καραντίνα.

Ενδιαφέρον έχει ότι δεν υπάρχει πληροφορία σχετικά με το αν θα μπουν σε καραντίνα οι Γουίζαρντς, τους οποίους οι Τζαζ αντιμετώπισαν στην Γουάσινγκτον (την πρωτεύουσα των ΗΠΑ δηλαδή) στις 29 Φεβρουαρίου.

Όπως καταλαβαίνει βέβαια κάποιος, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου πλέον, αφού αν υπάρξει θετικό δείγμα σε εξέταση για κορονοϊό σε κάποια από τις πέντε ομάδες που αντιμετώπισαν οι Τζαζ, τότε αυτόματα υπάρχει κίνδυνος να μεταδόθηκε ο ιός και στους δικούς τους αντιπάλους.

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ