NBA

Κορονοϊός: Ψαλίδι 20% σε υψηλόβαθμα στελέχη των Λέικερς

Los Angeles Lakers President & Governor Jeanie Buss, attends the NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and Philadelphia 76ers, Sunday, March 12, 2017, in Los Angeles. The 76ers won 118-116. (AP Photo/Danny Moloshok)
Los Angeles Lakers President & Governor Jeanie Buss, attends the NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and Philadelphia 76ers, Sunday, March 12, 2017, in Los Angeles. The 76ers won 118-116. (AP Photo/Danny Moloshok) AP

Ο κορονοϊός αρχίζει να αγγίζει και τους σημαντικότερους οργανισμούς του παγκόσμιου αθλητισμού, με τους Λέικερς να ετοιμάζονται να κόψουν το 20% των αποδοχών των υψηλόβαθμων στελεχών τους.

Την ώρα που η κατάσταση στις ΗΠΑ μοιάζει εκτός ελέγχου, την ώρα που ο Κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ εξηγεί ότι δεν θα έχει κάποιο update για την επανεκκίνηση της Λίγκας πριν από τις αρχές του επόμενου μήνα , την ώρα που οι Τζαζ απολύουν εργαζόμενούς τους, την ίδια ώρα οι Λέικερς βλέπουν την πανδημία να τους απειλεί και σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic θα ζητήσουν από υψηλόβαθμα στελέχη τους να αποδεχθούν περικοπή της τάξης του 20% των αποδοχών τους.

Σύμφωνα με τον Καράνια αυτή θα είναι μια κίνηση καλής θέλησης, μια ρεαλιστική αποδοχή της πραγματικότητας από όσους αποδεχθούν την απόφαση της Τζίνι Μπας, εύλογα όμως αναρωτιέται κανείς πόσο άσχημα είναι (και ποσο θα χειροτερέψουν ακόμη) τα πράγματα όταν οργανισμοί όπως ο δεύτερος πιο ιστορικός στο ΝΒΑ προχωρούν σε τέτοιες -περισσότερο προληπτικές- κινήσεις για τη βιωσιμότητά τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ