NBA

Κορονοϊός: Οι Μάτζικ μετατρέπουν το γήπεδό τους σε κέντρο διανομής ιατρικού εξοπλισμού

Κορονοϊός: Οι Μάτζικ μετατρέπουν το γήπεδό τους σε κέντρο διανομής ιατρικού εξοπλισμού
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Οι Μάτζικ ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν το γήπεδό τους για να μεταβληθεί σε κέντρο διανομής ιατρικού εξοπλισμού, σκοπεύοντας να συνεχίσουν να το κάνουν ακόμα και αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Οι Ορλάντο Μάτζικ είναι γνωστοί για το κοινωνικό τους έργο και έτσι δεν το σκέφτηκαν καθόλου για να προχωρήσουν σε μια ακόμα κίνηση που δείχνει το άλλο τους πρόσωπο.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, το Ορλάντο αποφάσισε να διαθέσει το γήπεδο του, Amway Center, για να μεταβληθεί σε κέντρο διανομής ιατρικού εξοπλισμού προκειμένου να βοηθήσει στην καταπολέμηση του κορονοϊού. Μάλιστα, ξεκαθάρισαν ότι ο χώρος θα είναι διαθέσιμος για όσο χρειαστεί, ακόμα και αν ξεκινήσει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμαρχος του Ορλάντο, από το γήπεδο των Μάτζικ αναμένεται να μοιράζεται ιατρικός εξοπλισμός σε 50 Νοσοκομία της κεντρικής Φλόριντα, καθώς και σε εγκαταστάσεις σε άλλες εφτά πολιτείες.

Για την ιστορία, οι Μάτζικ είναι από τις πλέον ενεργοποιημένες ομάδες την περίοδο του κορονοϊού, με αρκετούς παίκτες να κάνουν δωρεές αυτό το διάστημα, ενώ η οικογένεια ΝτεΒός που έχει το πλειοψηφικό παρκέτο της ομάδας δεσμεύτηκε να δώσει περίπου 2 εκατ. δολάρια για να καλύψει τους μισθούς των εργαζομένων του γηπέδου την περίοδο της διακοπής.

AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ