NBA

Κορονοϊός: Η πρωτόγνωρη εμπειρία του Κέβιν Λοβ στην προπόνηση των Καβαλίερς

Cleveland Cavaliers forward Kevin Love controls the ball during the first half of an NBA basketball game, Monday, Jan. 27, 2020, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Cleveland Cavaliers forward Kevin Love controls the ball during the first half of an NBA basketball game, Monday, Jan. 27, 2020, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Tην πρωτόγνωρη εμπειρία του από την πρώτη προπόνηση των Καβαλίερς στην εποχή του κορονοϊού περιέγραψε ο Κέβιν Λοβ υπογραμμίζοντας όσα θ' αλλάξουν από δω και στο εξής.

Το προπονητικό κέντρο των Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν από τα πρώτα που άνοιξαν στο ΝΒΑ ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Βέβαια, όσα συνέβησαν στην πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους, κάτι το οποίο παραδέχτηκε ο Κέβιν Λοβ ο οποίος ήταν στο ίδιο γκρουπ παικτών με τους Λάρι Νας Tζούνιορ, Οσμάν και Ζίζιτς.

Οι τέσσερις τους προπονήθηκαν σε μία εγκατάσταση, διατηρώντας αποστάσεις. Σύμφωνα με όσα ισχύουν, κανείς δε χρησιμοποιεί το ντους και τ' αποδυτήρια ενώ η ομάδα τους έδωσε ρούχα και από δύο μπάλες.

" Αυτό ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχω αγωνιστεί. Δε με ένοιαζε. Απλά ήθελα να σουτάρω λίγο. Μας έκαναν μερικές ερωτήσεις. Πώς νιώθουμε, αν ήμασταν άρρωστοι, βασικά αυτά που ισχύουν παντού, όχι μόνο στο ΝΒΑ. Στο μέλλον θ' αλλάξουν πολλά όχι μόνο στο μπάσκετ, στις ζωές μας γενικά. Ήταν περίεργο. Είχα μαζί μου έναν βοηθό προπονητή που μου έδινε τη μπάλα με μάσκα και γάντια. Είναι απλά περίεργο", σχολίασε ο Λοβ και πρόσθεσε:

"Άλλαξα ρούχα και θα κάνω μπάνιο σπίτι, κάτι που δεν είναι καλό για κάποιον που ιδρώνει πολύ. Αυτή η πρώτη προπόνηση πιθανότατα είναι ένα δείγμα για το πως θα είναι τα πράγματα στο μέλλον".

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ