NBA

Κορονοϊός: Η επιστολή του Άνταμ Σίλβερ στους φίλους του ΝΒΑ

NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong)
NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Άνταμ Σίλβερ με μία ανοιχτή επιστολή του με αποδέκτες τους φιλάθλους του ΝΒΑ εξήγησε πώς έχει η κατάσταση στην κορυφαία λίγκα του κόσμου λόγω του κορονοϊού, συνιστώντας ψυχραιμία.

Ο Άνταμ Σίλβερ συνεχίζει να δίνει μαθήματα διαχείρισης της κρίσης. Με το ΝΒΑ να έχει αποφασίσει την διακοπή της σεζόν επειδή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για κορονοϊό ο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ, ο Κομισάριος της Λίγκας αποφάσισε να εξηγήσει τα πάντα στους φιλάθλους με μία ανοιχτή επιστολή.

Ο Άνταμ Σίλβερ επανέλαβε ότι το ΝΒΑ θα βάλει λουκέτο για τουλάχιστον 30 ημέρες, πριν αναφερθεί στην συνέχεια στις κινήσεις που θα γίνουν από την λίγκα στο μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τι θα κάνει το ΝΒΑ και οι ομάδες για να αποζημιωθούν όσοι είχαν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τους αγώνες που έχουν αναβληθεί.

Αναλυτικά η επιστολή του Σίλβερ:

" Αγαπητοί φίλοι του ΝΒΑ,

Όπως ξέρετε, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε προσωρινά την σεζόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πήραμε την απόφαση για την ασφάλεια και την υγεία των φιλάθλων, των παικτών και όλων όσοι συνδέονται με το παιχνίδι και το κοινό. Η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον 30 ημέρες και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την σεζόν αν και όταν θεωρηθεί ασφαλές για όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο μεταξύ, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους ειδικούς στα θέματα υγείας και τους κυβερνητικούς εκπροσώπους για να βρεθεί ένα ασφαλές πρωτόκολλο για να συνεχίσουν οι αγώνες. Ενώ θα αναπτύξουμε έναν σωστό τρόπο για μελλοντικούς αγώνες και εκδηλώσεις, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε για όποιες αλλαγές γίνουν. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για αγώνες που έχουν αναβληθεί θα τιμηθούν όταν ξεκινήσουν οι αγώνες. Αν οι αγώνες δεν διεξαχθούν ή γίνουν σε άδειο γήπεδο, τότε οι ομάδες θα δουλέψουν με τους φιλάθλους δίνοντας πίστωση για μελλοντικό παιχνίδι ή για να τους δώσουν πίσω τα χρήματα.

Ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε το NBA.com για τα τελευταία νέα και γεγονότα και να μείνετε κοντά στο παιχνίδι. Θα βρείτε επίσης κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το πώς να μείνετε εσείς και οι οικογένειέας σας ασφαλείς.

Η κατάσταση παραμένει μπερδεμένη και εξελίσσεται διαρκώς, κάτι που μας θυμίζει ότι είμαστε όλοι μέλη μίας κοινωνίας και πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει το ΝΒΑ και είμαστε ευγνώμονες για την κατανόηση που δείχνετε και επειδή είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο.

Με εκτίμηση,

Άνταμ Σίλβερ

Κομισάριος του ΝΒΑ".

Διαβάστε το κείμενο στο αγγλικά:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ