NBA

Κορονοϊός: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων των Γουόριορς στους εργαζομένους

Κορονοϊός: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων των Γουόριορς στους εργαζομένους
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ιδιοκτησία, παίκτες και τεχνικό επιτελείο των Γουόριορς έδειξαν το άλλο τους πρόσωπο, αφού θα κάνουν μαζί μία δωρεά ύψους 1 εκατ. δολαρίων για τους εργαζομένους του γηπέδου της ομάδας.

Το ΝΒΑ συνεχίζει να δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του με αφορμή τον κορονοϊό. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του οργανισμού των Γουόριορς να δείξει αντανακλαστικά και να βοηθήσει τους εργαζομένους του.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η ιδιοκτησία, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας συγκέντρωσαν 1 εκατ. δολάρια, τα οποία και θα μοιράσουν στους εργαζομένους του γηπέδου της ομάδας, του Chase Center, το οποίο θα είναι κλειστό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέβιν Λαβ ήταν ο πρώτος ΝΒΑερ που ανακοίνωσε δωρεά ύψους 100.000 στους εργαζομένους του γηπέδου των Καβαλίερς, για να ακολουθήσουν το παράδειγμά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνοντας το ίδιο ποσό στους εργαζομένους του γηπέδου των Μπακς και ο Μπλέικ Γκρίφιν κάνοντας κάτι αντίστοιχο για τους εργαζομένους των Πίστονς, ενώ ο ΖάιονΓουίλιαμσον, ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων του γηπέδου των Πέλικανς για τον επόμενο μήνα.

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ