ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόρι Γουέμπστερ, ο Νεοζηλανδός του... Κοροίβου που "τρέλανε" το ΝΒΑ

Κόρι Γουέμπστερ, ο Νεοζηλανδός του... Κοροίβου που "τρέλανε" το ΝΒΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Κόροιβο Αμαλιάδας δεν "έπιασε", όμως ο Κόρι Γουέμπστερ έκανε χθες βράδυ πράγματα και θαύματα στο φιλικό των Φοίνιξ Σανς με τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς (VIDEO).

Βράδυ Τετάρτης (3/10) και οι Σανς υποδέχθηκαν στο Φοίνιξ τους Μπρέικερς, μια ομάδα της Νέας Ζηλανδίας που πολλοί πίστεψαν ότι θα γίνει σάκος του μποξ. Κάτι που δεν συνέβη, τελικά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν δύσκολα τη νίκη (91-86) και έναν Νεοζηλανδό των φιλοξενούμενων να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Κόρι Γουέμπστερ είναι ένας 29χρονος περιφερειακός που το 2015 έπαιξε στη σερβική Μέγκα Λεξ (νυν Μέγκα Μπέμαξ), πριν έρθει στα μέρη μας για να φορέσει το 2016 τη φανέλα του Κοροίβου Αμαλιάδας, συνεχίσει στην ισραηλινή Ιρόνι Ναχαρίγια και επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς.

Απέναντι στους Σανς, ο Γούμπστερ έπαιξε 40 λεπτά για να σκοράρει 27 πόντους με 7/14 δίποντα, 4/10 τρίποντα και 1/1 βολή, ενώ είχε ακόμη 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ένα κλέψιμο και κανένα λάθος! Για την ιστορία, ο Νεοζηλανδός σκόρερ είχε παίξει σε μόλις τρεις αγώνες με τον Κόροιβο. Είχε 2 πόντους σε 17:29 απέναντι στον Αρκαδικό, 12 πόντους με 2/10 τρίποντα σε 40 λεπτά απέναντι στον ΠΑΟΚ και 5 πόντους με 2/12 σουτ σε 34:53 απέναντι στο Λαύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ