NBA

Κοντά στην παραμονή στους Μπακς ο Μίντλετον

Κοντά στην παραμονή στους Μπακς ο Μίντλετον
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Κρις Μίντλετον, ένας από τους έξι free agents που έχουν οι Μπακς αυτό το καλοκαίρι, σκοπεύει να κάνει opt-out και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στο Μιλγουόκι.

Ο Κρις Μίντλετον προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και σύμφωνα με το 247sports.com δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Ο Μάικ Φίσερ, ρεπόρτερ του Ντάλας, γράφει ότι οι Μάβερικς άλλαξαν ήδη ρότα στο θέμα του Μίντλετον, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος τους από την Free Agency του ΝΒΑ , καθώς έχουν ενημερωθεί ότι σκοπεύει να κάνει opt-out από το συμβόλαιό του και εν συνεχεία να υπογράψει καινούργιο, πολυετές, στο Μιλγουόκι.

Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2015 με συνολικές απολαβές 70 εκατομμύρια δολάρια και την επιλογή να κάνει opt-out την τελευταία σεζόν (2019/20). Αυτό ακριβώς θα κάνει λοιπόν. Μόνο που η κίνηση αυτή θα του επιτρέψει να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο στους Μπακς, με ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται στα 26 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν, τα διπλάσια δηλαδή από αυτά που θα έπαιρνε βάσει του τρέχοντος συμβολαίου.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Μίντλετον ναι μεν σκόραρε λιγότερο από πρόπερσι (18,3 πόντους κατά μέσο όρο από 20,1 τη σεζόν 2017/18), ωστόσο έκανε ατομικά ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ (6,0 μ.ό.) και ασίστ (4,3 μ.ό), εξελίσσοντας το παιχνίδι του. Πέραν του Μίντλετον, οι Μπακς έχουν ακόμα free agents τους Νίκολα Μίροτιτς, Μπρουκ Λόπεζ, Μάλκολμ Μπρόγκντον, Τιμ Φρέιζιερ και Πάου Γκασόλ. Εξ αυτών, μόνο ο Μπρόγκντον είναι restricted free agent.

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ