ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: "Σύντομα πρωταθλητές, θα γελάμε με τους φίλους των Γουόριορς που ήρθαν από το πουθενά"

Kobe Bryant, winner of the award for best animated short for "Dear Basketball", poses in the press room at the Oscars on Sunday, March 4, 2018, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Ο Κόμπι Μπράιαντ προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί, αφού τόνισε ότι σύντομα οι Λέικερς θα είναι πρωταθλητές και όλοι θα γελάνε σε βάρος των φίλων των Γουόριορς.

Ο Κόμπι Μπράιαντ αρέσκεται σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις, ειδικά από τότε που σταμάτησε στο μπάσκετ. Η τελευταία ατάκα του δημιούργησε πάλι θόρυβο, αφού έκανε επίθεση στους φιλάθλους των Γουόριορς, τονίζοντας ότι το Γκόλντεν Στέιτ δεν έχει φανατικό κοινό, αλλά... ουρανοκατέβατους φιλάθλους, που απλώς χαίρονται με τις νίκες της ομάδας.

Μιλώντας σε γνωστή εκπομπή, ο Κόμπι κλήθηκε να μιλήσει για τους Λέικερς κι ενώ αρχικά είπε καλά λόγια για την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, στην συνέχεια προτίμησε να γυρίσει την κουβέντα στους Γουόριορς, δηλώνοντας: " Σύντομα θα είμαστε ξανά πρωταθλητές και θα γελάμε στο πρόσωπο όλων αυτών των φίλων των Γουόριορς που ήρθαν από το πουθενά"!

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ