NBA

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Ντοκ Ρίβερς έκλαιγε μπροστά στις κάμερες, μιλούσε με δυσκολία

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Ντοκ Ρίβερς έκλαιγε μπροστά στις κάμερες, μιλούσε με δυσκολία

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Ντένβερ και Χιούστον, ο Ντοκ Ρίβερς κλήθηκε να κάνει δηλώσεις. Αδυνατούσε να μιλήσει, συντετριμμένος από την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. Ο κόσμος του αθλητισμού αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, την ώρα που το Ντένβερ και το Χιούστον δίνουν αγώνα αυτή την ώρα. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Ντοκ Ρίβερς στάθηκε μπροστά στις κάμερες, αλλά αδυνατούσε να μιλήσει.

Ξεφυσούσε, προσπαθούσε να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά.

" Δεν έχω πολλά να πω. Τα νέα μας έχουν διαλύσει όλους όσοι τον ξέραμε. Σημαίνει πολλά για μένα, ήταν ένας τόσο σπουδαίος αντίπαλος. Αυτό που θέλεις στον αθλητισμό. Είχε αυτό το DNA που πολύ λίγοι αθλητές θα μπορούσαν να έχουν. Τον γνώρισα καλύτερα όταν αποσύρθηκε από την δράση. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Κοιτάζω τους νεαρούς παίκτες μου και βλέπω πόσο συναισθηματικοί είναι, πώς υποδέχθηκαν αυτή την είδηση. Πρέπει να πάω να πω σε μια ομάδα πώς να παίξει έναν αγώνα, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό" είπε χαρακτηριστικά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ