NBA

Κόμπι Μπράιαντ: "Οι Χόρνετς μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να με χρησιμοποιήσουν"

Κόμπι Μπράιαντ: "Οι Χόρνετς μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να με χρησιμοποιήσουν"
FIBA

Ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε σε podcast ότι όταν οι Σάρλοτ Χόρνετς τον έκαναν ανταλλαγή μετά το Draft του 1996, του είπαν ότι δεν είχαν σκοπό να τον χρησιμοποιήσουν.

Πέρασαν 23 χρόνια από το Draft του 1996 και την ανταλλαγή του Κόμπι Μπράιαντ από τους Χόρνετς στους Λέικερς, η οποία άλλαξε εν πολλοίς την ιστορία του ΝΒΑ , δημιουργώντας στο Λ.Α. μία δυναστεία παρέα με τον Σακίλ Ο'Νιλ. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, πάντως, είναι μία ατάκα που φέρεται να είπε τότε ο general manager των Σάρλοτ Χόρνετς στον "Black Mamba", όταν του ανακοίνωσε το trade.

Ιδού λοιπόν πώς εξιστόρησε ο ίδιος ο Κόμπι Μπράιαντ την κουβέντα που είχε εκείνο το βράδυ του 1996 με τον Μπομπ Μπας, GM των Χόρνετς, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών τον Αύγουστο του 2018...

" Με είχαν επιλέξει στο Draft, μιλούσα στο τηλέφωνο με τον GM της ομάδας και τότε μου είπε: 'Ξέρεις τι συμβαίνει'. Του είπα: 'Ναι, ναι, ναι'. Είχα μπροστά μου δημοσιογράφους, πολύ κόσμο και στη συνέχεια μου λέει το εξής: 'Είναι καλό που σε κάνουμε ανταλλαγή, επειδή δεν θα μπορούσαμε να σε χρησιμοποιήσουμε, ούτως ή άλλως'.

Αυτό συνέβη την βραδιά του Draft. Αυτό με είχε ήδη πυροδοτήσει. Ήμουν έτοιμος να πάω στο γυμναστήριο. Ήθελα να γαμ... τα media. Δεν ήθελα να κάνω άλλες συνεντεύξεις. Τι άλλο να τους έλεγα έπειτα από αυτό; Ήμουν 17 ετών. Τι μου λες τώρα;", πρόσθεσε ο Μπράιαντ.

Photo credits: FIBA

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ