NBA

Κόμπι Μπράιαντ: Η υπόκλιση και η ξεχωριστή στιγμή με τον Ντόντσιτς

Κόμπι Μπράιαντ: Η υπόκλιση και η ξεχωριστή στιγμή με τον Ντόντσιτς

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρέθηκε στο Staples Center και παρακολούθησε την αναμέτρηση των Λέικερς με τους Μάβερικς, έχοντας μερικές ξεχωριστές στιγμές με τα αστέρια των δύο ομάδων. Την παράσταση, όμως, έκλεψε ο Λούκα Ντόντσιτς.

Η παρουσία του "θρύλου" των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ έδωσε άλλη χροιά και αίγλη στο σπουδαίο παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα στους Λέικερς και τους Μάβερικς.

Ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με τη σύγχρονη ιστορία των "Λιμνανθρώπων" κάθισε στην courtside και παρακολούθησε την αναμέτρηση, χωρίς όμως να περάσει απαρατήρητος από τους μεγάλους αστέρες των δύο ομάδων. Οι πρώτες αγκαλιές ήρθαν με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, πριν αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος , περιμένοντας την μπάλα από τον διαιτητή σε μία επαναφορά μετά από άουτ, γύρισε προς τον Μπράιαντ που καθόταν ακριβώς πίσω του και τον χαιρέτισε! Όπως είπε ο ίδιος ο Σλοβένος μάλιστα, άκουσε τον Κόμπι Μπράιαντ να του μιλά στη γλώσσα του για να γυρίσει να να τον αντικρίσει έκπληκτος.

Photo Credits: AP Photo/Michael Owen Baker

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ