NBA

Σακίλ Ο' Νιλ για Κόμπι Μπράιαντ: "ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ"

Shaquille O'Neal arrives at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Shaquille O'Neal arrives at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Με ένα συγκινητικό post στο Instagram, o Σακίλ Ο' Νιλ αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον οποίο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Δύο περίπου ώρες μετά από την είδηση πως ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του Τζιάνα και τρεις ακόμη άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια , όταν το ελικόπτερο του Μπλακ Μάμπα συνετρίβη σε πλαγιά βουνού, ο Σακίλ Ο' Νιλ αποχαιρέτησε τον πρώην συμπαίκτη του με μια δημοσίευση στο Instagram.

" Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον πόνο που αισθάνομαι με αυτή την τραγική και στενάχωρη στιγμή του χαμού του φίλου, του αδελφού, του ανθρώπου με τον οποίο κέρδισα πρωταθλήματα, του φίλου μου. Σε αγαπώ αδελφέ μου και θα μου λείψεις. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια Μπράιαντ και στις οικογένειες των υπόλοιπων επιβαινόντων. ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ" έγραψε ο Σακ, που έβαλε και μερικές φωτογραφίες του με τον Κόμπι Μπράιαντ.

https://www.instagram.com/p/B7zE-AelO-q/?utm_source=ig_web_copy_link
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ