NBA

Κόμπι για Ο'Νιλ: "Αν δεν ήταν τεμπέλης θα είχα 12 γαμ..να δακτυλίδια"

Κόμπι για Ο'Νιλ: "Αν δεν ήταν τεμπέλης θα είχα 12 γαμ..να δακτυλίδια"
AP Photo/Ann Heisenfelt AP PHOTO/ANN HEISENFELT

Ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε σε συνεντευξή του ότι αν ο Σακίλ Ο'Νιλ δεν ήταν... τεμπέλης θα είχαν κατακτήσει 12 πρωταθλήματα μαζί στους Λέικερς, ωστόσο στην συνέχεια τον αποθέωσε για το ταλέντο του.

Ο Κόμπι Μπράιαντ δεν συνήθιζε να μασάει τα λόγια του όταν ήταν παίκτης. Δεν πρόκειται να το κάνει τώρα που έχει σταματήσει το μπάσκετ, κάτι που απέδειξε για ακόμα μία φορά σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Σακίλ Ο'Νιλ.

Οι δύο τους είχαν κατακτήσει μαζί 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα (2000, 2001, 2002) όταν έπαιζαν παρέα στους Λέικερς, ωστόσο οι μεταξύ τους κόντρες δεν τους άφησαν να κατακτήσουν περισσότερα. Πλέον, κάτι παραπάνω από 15 χρόνια αργότερα, τα έχουν βρει βέβαια, με τον Κόμπι να μιλάει πιο άνετα για εκείνη την περίοδο και να μπορεί να κάνει πλάκα.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης λοιπόν δεν δίστασε να πει την άποψή του για τον άλλοτε συμπαίκτη του: " Μακάρι να δούλευε όπως εγώ. Αν δεν ήταν τεμπέλης, θα είχα 12 γαμ..να δακτυλίδια τώρα"! Στην συνέχεια πάντως τόνισε ότι αυτή ακριβώς την ατάκα την έχει επαναλάβει αρκετές φορές στον Ο'Νιλ τώρα που τα έχουν βρει: " Καθομαστε συχνά και συζητάμε. Του λέω ότι 'αν δεν ήσουν τεμπέλης'... Του το λέω συνέχεια".

Λίγο νωρίτερα πάντως ο Κόμπι είχε αποθεώσει τον Σακ, λέγοντας πως " αν δούλευε όπως εγώ θα ήταν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Σίγουρα. Είναι ο πρώτος που θα το πει αυτό. Ο τύπος είχε απίστευτη δύναμη. Συνήθως, παίκτες με το δικό του μέγεθος δεν θέλουν να είναι ψηλοί, να είναι μεγάλοι. Αυτός όμως δεν ενδιαφερόταν, ήταν κακός, ήταν ανταγωνιστικός, ήταν εκδικητικός, ήταν τρομερός".

Στην συνέχεια μάλιστα ο Κόμπι θυμήθηκε και μία ενδιαφέρουσα ιστορία, όταν στα 19 του χρόνια κόντεψε να παίξει μπουνιές με τον Σακίλ (!), γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει τον σεβασμό του θηριώδη σέντερ, αφού " όλοι κατάλαβαν ότι είμαι τρελός"!

Δείτε το όμορφο VIDEO:

AP Photo/Ann Heisenfelt

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ