NBA

"Κοινό ενδιαφέρον" μεταξύ Νικς και Ραντλ

"Κοινό ενδιαφέρον" μεταξύ Νικς και Ραντλ
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Οι Νικς θέλουν τον Τζούλιους Ραντλ και αυτός καλοβλέπει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με δημοσίευμα.

Οι Νικς ίσως να μην καταλήξουν αυτό το καλοκαίρι με κάποιον από τους κορυφαίους free agents του ΝΒΑ (Ντουράντ, Λέοναρντ, Ιρβινγκ), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουν και παίκτες. Η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει σχεδόν 70 εκατομμύρια χώρο στο salary cap, κάπου πρέπει να τα ξοδέψει και ο Τζούλιους Ραντλ είναι ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν έντονα.

Σύμφωνα με το Undefeated, υπάρχει " κοινό ενδιαφέρον" μεταξύ των δύο πλευρών αυτό το καλοκαίρι και με δεδομένο ότι οι επιλογές των Νικς είναι περιορισμένες, τότε ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ αποτελεί μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στην Free Agency. Την προηγούμενη σεζόν ο Ραντλ είχε 21,4 πόντους, 8,7 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο στη Νέα Ορλεάνη.

Όπως αναφέρει ο Μαρκ Σπίαρς, οι Νεοϋορκέζοι εξετάζουν επίσης τις περιπτώσεις των ΝτιΆντρε Τζόρνταν , Τομπάιας Χάρις, Νίκολα Βούτσεβιτς, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Μάρκους και Μαρκίφ Μόρις, στην περίπτωση φυσικά που δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες που κάνουν για τους Ντουράντ, Ιρβινγκ, τους παίκτες που έχουν στο στόχαστρο εδώ και καιρό.

Photo credits: AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ