NBA

Κλίπερς: Οι παίκτες αποφάσισαν να αγωνιστούν στην επανέναρξη έπειτα από ψηφοφορία

Κλίπερς: Οι παίκτες αποφάσισαν να αγωνιστούν στην επανέναρξη έπειτα από ψηφοφορία
AP Photo/Ringo H.W. Chiu AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Λου Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι οι παίκτες των Κλίπερς αποφάσισαν να αγωνιστούν στην επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ έπειτα από ψηφοφορία που έκαναν μεταξύ τους.

Ο Λου Γουίλιαμς είχε ξεκαθαρίσει το διάστημα της διακοπής της σεζόν στο ΝΒΑ ότι ήταν σκεπτικός για την επανέναρξη. Παρά τις όποιες αμφιβολίες του όμως θα αγωνιστεί κανονικά. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος: Σέβεται τις αποφάσεις που παίρνουν οι Κλίπερς ως ομάδα.

Ο γκαρντ της ομάδας του Λ.Α παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι ήταν αρκετά προβληματισμένος και πιθανότατα δεν ήταν ο μόνος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο λοιπόν οι Κλίπερς βρήκαν την λύση με έναν πολύ απλό τρόπο: Ψήφισαν για το τι θα κάνουν.

" Ήταν 50-50. Αποφασίσαμε λοιπόν πως είτε θα αγωνιστούμε όλοι είτε κανένας" δήλωσε σχετικά ο Γουίλιαμς, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Είπαμε ότι θα αποφασίσουμε ως ομάδα. Εγώ είμαι μέλος της ομάδας. Είχα πολλές σκέψεις και ιδέες τις οποίες πίστευα, αλλά αντιπροσωπεύω την ομάδα". Τα υπόλοιπα είναι ιστορία πλέον, με τους Κλίπερς να αναμένεται να παραταχθούν με πλήρη σύνθεση στην επανέναρξη της σεζόν στο Ορλάντο.

AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ